tarikk78 Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 726 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Aralık 2020 #21 gelengecenbudunya dedi: 1.12 sürümünde 2 arkadaş eğlenelim dedik. Pingten oynanmıyor. Paralı hizmet alabilirsiniz. Bknz: Keyubu, batihost, nitrado, rabisu. Genişletmek için tıkla... 2 Kişi oynayacaklarmış zaten ben olsam paralıya yönelmem Aternos'dan yazılımlar kısmından spigotu seçince ping sorunu geçiyor zaten
gelengecenbudunya dedi: 1.12 sürümünde 2 arkadaş eğlenelim dedik. Pingten oynanmıyor. Paralı hizmet alabilirsiniz. Bknz: Keyubu, batihost, nitrado, rabisu. Genişletmek için tıkla... 2 Kişi oynayacaklarmış zaten ben olsam paralıya yönelmem Aternos'dan yazılımlar kısmından spigotu seçince ping sorunu geçiyor zaten
kiremithuseyin Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 802 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #22 Aternos iyidir 1 yıldır oradan oynuyoruz hiç bir sorun vs. yok.
sucuklu baklava Hectopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 427 Yer Uganda Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #23 kiremithuseyin dedi: Aternos iyidir 1 yıldır oradan oynuyoruz hiçbir sorun vs. yok. Genişletmek için tıkla... Hocam RAM fazla yemez değil mi 8 GB RAM var ve evde internetin içinden geçmez değil mi?
kiremithuseyin dedi: Aternos iyidir 1 yıldır oradan oynuyoruz hiçbir sorun vs. yok. Genişletmek için tıkla... Hocam RAM fazla yemez değil mi 8 GB RAM var ve evde internetin içinden geçmez değil mi?
tarikk78 Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 726 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Aralık 2020 #24 sucuklu baklava dedi: Hocam RAM fazla yemez değil mi 8 GB RAM var ve evde internetin içinden geçmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Bana sormamışsınız ama yine de cevaplayayım bende de 8 GB RAM var ve hiçbir sıkıntı olmuyordu. Ben TurkNet kullanıyorum download hızı 30Mbps bir sorun olmadı bende internet konusunda.
sucuklu baklava dedi: Hocam RAM fazla yemez değil mi 8 GB RAM var ve evde internetin içinden geçmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Bana sormamışsınız ama yine de cevaplayayım bende de 8 GB RAM var ve hiçbir sıkıntı olmuyordu. Ben TurkNet kullanıyorum download hızı 30Mbps bir sorun olmadı bende internet konusunda.
kiremithuseyin Hectopat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 802 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #25 sucuklu baklava dedi: Hocam RAM fazla yemez değil mi 8 GB RAM var ve evde internetin içinden geçmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam korkmayın
sucuklu baklava dedi: Hocam RAM fazla yemez değil mi 8 GB RAM var ve evde internetin içinden geçmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam korkmayın
Bsd Kaymak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2020 Mesajlar 3.216 Makaleler 2 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #26 tarikk78 dedi: Ne zaman denediniz ayrıca Vanilla'da mı denediniz, spigot yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam vanilla olsa da spigot olsa da çok değişim olmuyor. Pixelmon kurmustuk spigotta, yine lag...
tarikk78 dedi: Ne zaman denediniz ayrıca Vanilla'da mı denediniz, spigot yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Hocam vanilla olsa da spigot olsa da çok değişim olmuyor. Pixelmon kurmustuk spigotta, yine lag...