Merhaba, yaklaşık 7-8 kişilik bir Minecraft sunucusu açacağım ve en az 6 GB RAM vermeyi düşünüyorum sunucuya. Bilgisayarım iyi sıkıntı yok o konuda ancak geyser MC ve vault pluginlerini kurdum çünkü mobilden oynayan arkadaşlarım var onların girmesi için fakat mobilde Hamachi olmadığı için Hamachi ile kuramam. Ngrok ile denediğimde de doğrulama için kredi kartı ekleyin gibi bir hata aldım, yardımcı olursanız sevinirim. Alternatif program falan varsa belirtirseniz iyi olur.
Exaroton var benim bildiğim. Bende arkadaşımla denemiştim. İstediğin kadar RAM verebiliyorsun. Ama ne kadar RAM verirsen o kadar saatlik kredi artıyor. Örneğin 6 GB RAM başına 6 kredi. Aşağıdan da kredi fiyatlarına bakabilirsin.
exaroton.com'da Minecraft sunucuları keÅfet. Ãzel fiyatlandırma modelimiz, sadece sunucunuzun açık olduÄu zamanlar para ödeme imkanı, dolayısıyla eÅsiz bir kontrol ve esneklik saÄlıyor.
Herkese tekrardan merhabalar, bugün sizlere modemden port açmakla uğraşmadan veya hamachi kullanmadan port açmayı göstereceğim. Normalde başka bir sunucu açma rehberim vardı fakat onda hamachi kullanılıyordu. Bu sefer daha kolay ve farklı bir yöntemle sunucumuzu açacağız. O zaman başlayalım...
Herkese tekrardan merhabalar, bugün sizlere modemden port açmakla uğraşmadan veya hamachi kullanmadan port açmayı göstereceğim. Normalde başka bir sunucu açma rehberim vardı fakat onda hamachi kullanılıyordu. Bu sefer daha kolay ve farklı bir yöntemle sunucumuzu açacağız. O zaman başlayalım...