1 Temmuz 2024 Mesaj: 2 Minecraft sunucu kiralamak istiyorum birkaç siteye baktım güvenemedim. Bildiğiniz güvenilir sunucu kiralayabileceğim bir site önerir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2024 Genişletmek için tıkla...
Minecraft sunucu kiralamak istiyorum birkaç siteye baktım güvenemedim. Bildiğiniz güvenilir sunucu kiralayabileceğim bir site önerir misiniz?
HasanEsad Centipat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 22 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #2 aternos.me adresinden kendi sunucunu açabilirsin dostum
KS KS I ismailll34 Centipat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 24 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #3 HasanEsad dedi: Aternos. Me adresinden kendi sunucunu açabilirsin dostum. Genişletmek için tıkla... Dostum onu biliyorum ama o sunucularda birçok sorun var ince ayarları da bilmiyorum bunlarla ugrasmamak için kiralamak istiyoruz zaten.
HasanEsad dedi: Aternos. Me adresinden kendi sunucunu açabilirsin dostum. Genişletmek için tıkla... Dostum onu biliyorum ama o sunucularda birçok sorun var ince ayarları da bilmiyorum bunlarla ugrasmamak için kiralamak istiyoruz zaten.