S siyahejderya Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #1 Minecraft arkadaşlarla oynamak için bir sunucu açmak istiyorum. Parali sunucu açılan siteler var, hangisi güvenilirdir bunların? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2022
Minecraft arkadaşlarla oynamak için bir sunucu açmak istiyorum. Parali sunucu açılan siteler var, hangisi güvenilirdir bunların?
Teccno Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.956 Makaleler 6 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 17 Temmuz 2022 #2 severpro kullanıyorum ben
flashneuron Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Kasım 2019 Mesajlar 1.702 Çözümler 3 17 Temmuz 2022 #3 siyahejderya dedi: Minecraft arkadaşlarla oynamak için bir sunucu açmak istiyorum. Parali sunucu açılan siteler var, hangisi güvenilirdir bunların? Genişletmek için tıkla... Batihost veya Keyubu
siyahejderya dedi: Minecraft arkadaşlarla oynamak için bir sunucu açmak istiyorum. Parali sunucu açılan siteler var, hangisi güvenilirdir bunların? Genişletmek için tıkla... Batihost veya Keyubu
7 Yaşındaki Haçkır Femtopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 143 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #4 Aternos veya server.pro kullan.
Agah Ömer Şahin Megapat Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 531 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #5 siyahejderya dedi: Minecraft arkadaşlarla oynamak için bir sunucu açmak istiyorum. Parali sunucu açılan siteler var, hangisi güvenilirdir bunların? Genişletmek için tıkla... Aternos rahat kullanım olarak.
siyahejderya dedi: Minecraft arkadaşlarla oynamak için bir sunucu açmak istiyorum. Parali sunucu açılan siteler var, hangisi güvenilirdir bunların? Genişletmek için tıkla... Aternos rahat kullanım olarak.
aionthearete Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 2.513 Çözümler 34 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #6 Agah Ömer Şahin dedi: Aternos rahat kullanım olarak. Genişletmek için tıkla... Aternos ücretsiz paralı site arıyor galiba.
Agah Ömer Şahin dedi: Aternos rahat kullanım olarak. Genişletmek için tıkla... Aternos ücretsiz paralı site arıyor galiba.
7 Yaşındaki Haçkır Femtopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 143 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #7 Saganetwork iyi diyorlar.
Agah Ömer Şahin Megapat Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 531 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #8 aionthearete dedi: Aternos ücretsiz paralı site arıyor galiba. Genişletmek için tıkla... Sadece paralı siteler var diye belirtmiş. Bedavaya 2-3 kişi rahat şekilde oynamak varken neden para vermek istesin ki?
aionthearete dedi: Aternos ücretsiz paralı site arıyor galiba. Genişletmek için tıkla... Sadece paralı siteler var diye belirtmiş. Bedavaya 2-3 kişi rahat şekilde oynamak varken neden para vermek istesin ki?
aionthearete Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 2.513 Çözümler 34 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #9 Agah Ömer Şahin dedi: Sadece paralı siteler var diye belirtmiş. Bedavaya 2-3 kişi rahat şekilde oynamak varken neden para vermek istesin ki? Genişletmek için tıkla... Rahat olduğunu kim söyledi aternostan sunucu açtığımda lag dan adam akıllı oynanmıyor düzgün sunucu istiyorsan para vermek zorundasın yoksa aternos gibi yerlerde lag sorunuyla uğraşırsın.
Agah Ömer Şahin dedi: Sadece paralı siteler var diye belirtmiş. Bedavaya 2-3 kişi rahat şekilde oynamak varken neden para vermek istesin ki? Genişletmek için tıkla... Rahat olduğunu kim söyledi aternostan sunucu açtığımda lag dan adam akıllı oynanmıyor düzgün sunucu istiyorsan para vermek zorundasın yoksa aternos gibi yerlerde lag sorunuyla uğraşırsın.
7 Yaşındaki Haçkır Femtopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 143 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2022 #10 siyahejderya dedi: Minecraft arkadaşlarla oynamak için bir sunucu açmak istiyorum. Parali sunucu açılan siteler var, hangisi güvenilirdir bunların? Genişletmek için tıkla... Bence PC'ne Mojang'ın orijinal server dosyasını indir oradan aç. (PC iyiyse)
siyahejderya dedi: Minecraft arkadaşlarla oynamak için bir sunucu açmak istiyorum. Parali sunucu açılan siteler var, hangisi güvenilirdir bunların? Genişletmek için tıkla... Bence PC'ne Mojang'ın orijinal server dosyasını indir oradan aç. (PC iyiyse)