Ysf 3 Centipat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 109 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 9 Şubat 2023 #1 Merhaba Minecraft sunucusu açıyorum kendi cihazım üzerinden ama sunucu her zaman LAN oluyor, nasıl düzeltirim? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2023
Merhaba Minecraft sunucusu açıyorum kendi cihazım üzerinden ama sunucu her zaman LAN oluyor, nasıl düzeltirim?
AtakoHelikopteri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 1.629 Çözümler 21 Yer Şaşmaz Otosanayi Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #2 Sunucuyu nasıl açıyorsun?
benmuhammed Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.532 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul - Turkey 9 Şubat 2023 #3 Ysf 3 dedi: Merhaba Minecraft sunucusu açıyorum kendi cihazım üzerinden ama sunucu her zaman LAN oluyor, nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... İP adresini biliyorsan port açman gerekli sunucu için.
Ysf 3 dedi: Merhaba Minecraft sunucusu açıyorum kendi cihazım üzerinden ama sunucu her zaman LAN oluyor, nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... İP adresini biliyorsan port açman gerekli sunucu için.