eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #1 Sunucu kuruyorum ve authme warn veriyor. Biliyorum sunucuya bir şey yapmaz ama sadece tüm warnları düzeltmek gibi bir tikim var. Warn:
Sunucu kuruyorum ve authme warn veriyor. Biliyorum sunucuya bir şey yapmaz ama sadece tüm warnları düzeltmek gibi bir tikim var. Warn:
G. Sara Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.601 Makaleler 1 Çözümler 2 11 Mart 2021 #2 eater dedi: Sunucu kuruyorum ve authme warn veriyor. Biliyorum sunucuya bir şey yapmaz ama sadece tüm warnları düzeltmek gibi bir tikim var. Warn: Eki Görüntüle 916969 Genişletmek için tıkla... Sunucuyu Aternos üzerinden mi kuruyorsunuz? Artı 0 Eksi
eater dedi: Sunucu kuruyorum ve authme warn veriyor. Biliyorum sunucuya bir şey yapmaz ama sadece tüm warnları düzeltmek gibi bir tikim var. Warn: Eki Görüntüle 916969 Genişletmek için tıkla... Sunucuyu Aternos üzerinden mi kuruyorsunuz?
KS KS eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #3 G. Sara dedi: Sunucuyu Aternos üzerinden mi kuruyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Masaüstüne kuruyom sonra hostinge aktarcam. Artı 0 Eksi
G. Sara dedi: Sunucuyu Aternos üzerinden mi kuruyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Masaüstüne kuruyom sonra hostinge aktarcam.