Minecraft sunucusuna bot girdi ve oyundan attı

Iboh

Decapat
Daha fazla  
Minecraft sunucumda oynarken iki adet bot girdi(botsa tabii) sonra anında ciktilar. 2 dk sonra farklı bir yerde oturum actiniz deyip oyundan attı. Direkt VDS'e baglanip sunucuyu kapattım, IP'yi kimseyle paylasmadım nasıl oluyor bu? Makinem Azure'den.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesabınızın ismini alıp crackli bir sunucuda oturum açmışlar o yüzden olmuştur ama nasıl sunucunuza girdiler fikrim yok illaki ip adresinizi VDS ten veya başka bir yolla bulmuşlardır.

Hesabınızın ismini alıp crackli bir sunucuda oturum açmışlar o yüzden olmuştur ama nasıl sunucunuza girdiler fikrim yok illaki IP adresinizi VDS ten veya başka bir yolla bulmuşlardır.

Benim aklımdaki soruda IP'yi nasıl buldukları

Benim aklımdaki soruda IP'yi nasıl buldukları
VDS sağlayıcınızdan güvenlik sorunu olmuş olabilir (Azure yazmışsınız şimdi farkettim oradan olmayacağını düşünüyorum) ya da ip'niz tahmin edilebilir olabilir bilgisayarınızda rat benzeri bir sıkıntı olabilir bunu telepati yoluyla anlayamayız bilgi vermeniz lazım.

Hiçbir virüs tarzı bir şey oldugunu bilgisayarımda yok eminim ipyide hiçbir yerede paylasmadim çok tuhaf bir durum oldu benim icin.

Hiçbir virüs tarzı bir şey oldugunu bilgisayarımda yok eminim ipyide hiçbir yerede paylasmadim çok tuhaf bir durum oldu benim icin.
O zaman sallayıp girmişlerdir başka bir yol aklıma gelmiyor sen sunucuyu whitelist et al en iyi çözüm bir daha hiç yaşanmaz en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…