Tedymcek Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 247 Çözümler 4 15 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar sadece Forge ve Fabric girişlerini kapatmak istiyorum. Yani hileli Client'leri engellemek adına. Bunu nasıl yapabilirim? Herhangi bir plugin veya ayar var mı?
Arkadaşlar sadece Forge ve Fabric girişlerini kapatmak istiyorum. Yani hileli Client'leri engellemek adına. Bunu nasıl yapabilirim? Herhangi bir plugin veya ayar var mı?
legolaslite Centipat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 144 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #2 antimod plugini ile Fabric, Forge, LabyMod, lunar, badlion gibi istemcileri tanır. Belirli modlara veya istemcilere izin/verme listesi yapabilirsin.
antimod plugini ile Fabric, Forge, LabyMod, lunar, badlion gibi istemcileri tanır. Belirli modlara veya istemcilere izin/verme listesi yapabilirsin.
Tedymcek Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 247 Çözümler 4 15 Haziran 2025 #3 legolaslite dedi: antimod plugini ile Fabric, Forge, LabyMod, lunar, badlion gibi istemcileri tanır. Belirli modlara veya istemcilere izin/verme listesi yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Link bırakma şansınız var mı hocam ben bulamadım.
legolaslite dedi: antimod plugini ile Fabric, Forge, LabyMod, lunar, badlion gibi istemcileri tanır. Belirli modlara veya istemcilere izin/verme listesi yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Link bırakma şansınız var mı hocam ben bulamadım.