BigShow Centipat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #1 Şu şekilde bir Minecraft serverı açıyorum kendi bilgisayarımdan ama pluginleri nereye atmam gerekiyor, bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Şu şekilde bir Minecraft serverı açıyorum kendi bilgisayarımdan ama pluginleri nereye atmam gerekiyor, bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
KağanKabadayı Picopat Katılım 17 Ekim 2024 Mesajlar 124 18 Şubat 2025 #2 BigShow dedi: Eki Görüntüle 2426770 Şu şekilde bir Minecraft serverı açıyorum kendi bilgisayarımdan ama pluginleri nereye atmam gerekiyor, bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... "plugins" klasörü olması gerek ama. Artı 0 Eksi
BigShow dedi: Eki Görüntüle 2426770 Şu şekilde bir Minecraft serverı açıyorum kendi bilgisayarımdan ama pluginleri nereye atmam gerekiyor, bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... "plugins" klasörü olması gerek ama.
KS KS BigShow Centipat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2025 #3 KağanKabadayı dedi: "Plugins" klasörü olması gerek ama. Genişletmek için tıkla... Vanilla jar ile kurmuşum ama 1.21 Spigot. Jar ile kurmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Javam son sürümde. Bu şekilde kaldı açamıyorum serverı. Artı 0 Eksi
KağanKabadayı dedi: "Plugins" klasörü olması gerek ama. Genişletmek için tıkla... Vanilla jar ile kurmuşum ama 1.21 Spigot. Jar ile kurmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Javam son sürümde. Bu şekilde kaldı açamıyorum serverı.