Returates Femtopat Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #1 Minecraft'ta servere gizli girmenin yolu var mı? Aynı herobrine veya entity 303 gibi girmek istiyorum.
Minecraft'ta servere gizli girmenin yolu var mı? Aynı herobrine veya entity 303 gibi girmek istiyorum.
özkan533 Centipat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 284 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #2 Returates dedi: Minecraft'ta servere gizli girmenin yolu var mı? Aynı herobrine veya entity 303 gibi girmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Troll boss adlı eklentiyi kurmanız lazım. Artı 0 Eksi
Returates dedi: Minecraft'ta servere gizli girmenin yolu var mı? Aynı herobrine veya entity 303 gibi girmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Troll boss adlı eklentiyi kurmanız lazım.
KS KS Returates Femtopat Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #3 özkan533 dedi: Troll boss adlı eklentiyi kurmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Peki benim bir eski arkadaşım benim servere gizli giriyor ve benim serverin IP'sini buluyor Artı 0 Eksi
özkan533 dedi: Troll boss adlı eklentiyi kurmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Peki benim bir eski arkadaşım benim servere gizli giriyor ve benim serverin IP'sini buluyor
özkan533 Centipat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 284 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #4 Returates dedi: Peki benim bir eski arkadaşım benim servere gizli giriyor ve benim serverin IP'sini buluyor. Genişletmek için tıkla... İp yı değiştir sunucunu. Artı 0 Eksi
Returates dedi: Peki benim bir eski arkadaşım benim servere gizli giriyor ve benim serverin IP'sini buluyor. Genişletmek için tıkla... İp yı değiştir sunucunu.
KS KS Returates Femtopat Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2024 #5 özkan533 dedi: İp yı değiştir sunucunu. Genişletmek için tıkla... Ne kadar IP degiştirsem ya da ne kadar başka servere girsem geliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Aralık 2024 Artı 0 Eksi
özkan533 dedi: İp yı değiştir sunucunu. Genişletmek için tıkla... Ne kadar IP degiştirsem ya da ne kadar başka servere girsem geliyor.