QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.391 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2024 #1 Minecraft sunucu açtım, arkadaşlarla takılıyoruz ancak chunk sınırı sanırım 10-12 falan. Bu sınırı arttırmanın yolu var mı? Ya da bu sınırı kaldırmanın yolu var mı? Sunucuyu SagaNetwork sitesinden açtım.
Minecraft sunucu açtım, arkadaşlarla takılıyoruz ancak chunk sınırı sanırım 10-12 falan. Bu sınırı arttırmanın yolu var mı? Ya da bu sınırı kaldırmanın yolu var mı? Sunucuyu SagaNetwork sitesinden açtım.
Yürüyen HLTV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 1.389 Makaleler 1 Çözümler 26 24 Ekim 2024 #2 Sunucu dosyalarından değiştirebiliyor normalde.
QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.391 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2024 #3 Yürüyen HLTV dedi: Aternos mu? Genişletmek için tıkla... SagaNetwork sitesinden açtım. Paralı sunucu.
Yürüyen HLTV dedi: Aternos mu? Genişletmek için tıkla... SagaNetwork sitesinden açtım. Paralı sunucu.
Yürüyen HLTV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 1.389 Makaleler 1 Çözümler 26 24 Ekim 2024 #4 QTV dedi: SagaNetwork sitesinden açtım. Paralı sunucu. Genişletmek için tıkla... Düzenledim mesajı hocam. Dikkat etmemişim.
QTV dedi: SagaNetwork sitesinden açtım. Paralı sunucu. Genişletmek için tıkla... Düzenledim mesajı hocam. Dikkat etmemişim.
TheCombox Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2019 Mesajlar 1.087 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Ekim 2024 #5 Hocam server dosyalarının içindeki server.properties içinden view-distance=10 Kısmını yükseltip deneyin.
Hocam server dosyalarının içindeki server.properties içinden view-distance=10 Kısmını yükseltip deneyin.
QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.391 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2024 #6 TheCombox dedi: Hocam server dosyalarının içindeki server. Properties içinden view-distance=10 Kısmını yükseltip deneyin. Genişletmek için tıkla... Yaptım oldu çok teşekkür ederim.
TheCombox dedi: Hocam server dosyalarının içindeki server. Properties içinden view-distance=10 Kısmını yükseltip deneyin. Genişletmek için tıkla... Yaptım oldu çok teşekkür ederim.