lilend Centipat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 97 Çözümler 1 25 Nisan 2023 #1 Bir Minecraft sunucusu açmak istiyorum ama hem modlu hem de plugin içerikli olmasını istiyorum. Bunun yolu nedir?
Bir Minecraft sunucusu açmak istiyorum ama hem modlu hem de plugin içerikli olmasını istiyorum. Bunun yolu nedir?
Çözüm 1xandaro 26 Nisan 2023 lilend dedi: Bir Minecraft sunucusu açmak istiyorum ama hem modlu hem de plugin içerikli olmasını istiyorum. Bunun yolu nedir? Genişletmek için tıkla... Sunucu jarı olarak Mohist veya SpongeForge kullan. Sunucuyu optimize etmek için buradaki konuya bak. Download Mohist - MohistMC mohistmc.com SpongeDownloads spongepowered.org
lilend dedi: Bir Minecraft sunucusu açmak istiyorum ama hem modlu hem de plugin içerikli olmasını istiyorum. Bunun yolu nedir? Genişletmek için tıkla... Sunucu jarı olarak Mohist veya SpongeForge kullan. Sunucuyu optimize etmek için buradaki konuya bak. Download Mohist - MohistMC mohistmc.com SpongeDownloads spongepowered.org
1xandaro Hectopat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 1.324 Çözümler 13 26 Nisan 2023 #2 lilend dedi: Bir Minecraft sunucusu açmak istiyorum ama hem modlu hem de plugin içerikli olmasını istiyorum. Bunun yolu nedir? Genişletmek için tıkla... Sunucu jarı olarak Mohist veya SpongeForge kullan. Sunucuyu optimize etmek için buradaki konuya bak. Download Mohist - MohistMC mohistmc.com SpongeDownloads spongepowered.org Son düzenleme: 26 Nisan 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
lilend dedi: Bir Minecraft sunucusu açmak istiyorum ama hem modlu hem de plugin içerikli olmasını istiyorum. Bunun yolu nedir? Genişletmek için tıkla... Sunucu jarı olarak Mohist veya SpongeForge kullan. Sunucuyu optimize etmek için buradaki konuya bak. Download Mohist - MohistMC mohistmc.com SpongeDownloads spongepowered.org
KS KS lilend Centipat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 97 Çözümler 1 2 Mayıs 2023 #3 1xandaro dedi: Sunucu jarı olarak Mohist veya SpongeForge kullan. Sunucuyu optimize etmek için buradaki konuya bak. Download Mohist - MohistMC mohistmc.com SpongeDownloads spongepowered.org Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2023 Artı 0 Eksi
1xandaro dedi: Sunucu jarı olarak Mohist veya SpongeForge kullan. Sunucuyu optimize etmek için buradaki konuya bak. Download Mohist - MohistMC mohistmc.com SpongeDownloads spongepowered.org Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.