Turkarda52 Decapat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 102 Çözümler 2 21 Eylül 2023 #11 343203 dedi: Bulamazlar ama sen bir sunucu ilen sorun mu yaşadığın için bu konuyumu açtın? Genişletmek için tıkla... Yok ya bir sunucuya giricemde sunucuda cok güvenilir gibi degil de ondan sordum.
343203 dedi: Bulamazlar ama sen bir sunucu ilen sorun mu yaşadığın için bu konuyumu açtın? Genişletmek için tıkla... Yok ya bir sunucuya giricemde sunucuda cok güvenilir gibi degil de ondan sordum.
Miriss Hectopat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 279 Çözümler 1 21 Eylül 2023 #12 Turkarda52 dedi: Yok ya bir sunucuya giricemde sunucuda cok güvenilir gibi degil de ondan sordum. Genişletmek için tıkla... Adını soyadını bulamazlar sadece IP adresin gözükür eğer güvenmiyorsan VPN ile girebilirsin.
Turkarda52 dedi: Yok ya bir sunucuya giricemde sunucuda cok güvenilir gibi degil de ondan sordum. Genişletmek için tıkla... Adını soyadını bulamazlar sadece IP adresin gözükür eğer güvenmiyorsan VPN ile girebilirsin.
Turkarda52 Decapat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 102 Çözümler 2 21 Eylül 2023 #13 Miriss dedi: Adını soyadını bulamazlar sadece IP adresin gözükür eğer güvenmiyorsan VPN ile girebilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim internet IP adresime baktım TurkNet'in IP adresi gözüküyor zaten
Miriss dedi: Adını soyadını bulamazlar sadece IP adresin gözükür eğer güvenmiyorsan VPN ile girebilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim internet IP adresime baktım TurkNet'in IP adresi gözüküyor zaten