Minecraft sunucuya girerken Connection Lost hatası veriyor

itsroww

Hectopat
Daha fazla  
Çözümü ne acaba? Yardım edin. Kac saattir uğraşıyorum bulamadım.

sadaser.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözümü ne acaba? Yardım edin. Kac saattir uğraşıyorum bulamadım.

Eki Görüntüle 2388756

Ustam merhaba internet bağlantınızı kontrol edip ayrıca sunucu size ait ise yeniden başlatırsanız sorun çözülebilir bunun haricinde sizin olmayan bir sunucuya bağlanıyorsanız yetkili ekibinden destek isteyebilirsiniz aşağıda çözülmesi için birkaç şey derledim deneyebilirsiniz.

*Arama çubuğu > CMD > yönetici olarak çalıştır > ipconfig/renew yazdıktan sonra ipconfig/flushdns komutlarını girip bilgisayarı yeniden başlatın sorun düzelmezse dediğimi yapabilirsiniz.

Sunucu bana ait değil public bir sunucu açıktır giriyordum cok önceden.

Oyununuz korsan mı? Sunucuda korsan açık ayarını yaptınız mı?

Ustam merhaba internet bağlantınızı kontrol edip ayrıca sunucu size ait ise yeniden başlatırsanız sorun çözülebilir bunun haricinde sizin olmayan bir sunucuya bağlanıyorsanız yetkili ekibinden destek isteyebilirsiniz aşağıda çözülmesi için birkaç şey derledim deneyebilirsiniz.

*Arama çubuğu > CMD > yönetici olarak çalıştır > ipconfig/renew yazdıktan sonra ipconfig/flushdns komutlarını girip bilgisayarı yeniden başlatın sorun düzelmezse dediğimi yapabilirsiniz.

CMD'den dediğin şeyi yaptım yeniden başlattım ama hatayı hala veriyor diğer bütün sunucularda bu hataları veriyor.

Dosya Ekleri

• hata.JPG
    hata.JPG
    74,3 KB · Görüntüleme: 44

Hocam dediklerimi yapın en iyisi yetkili ekibine ulaşmak onlar daha iyi çözecektir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı