E emirrrsh Centipat Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 22 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #1 Hocam bu sorun neden oluyor?
Çözüm E E emirrrsh 9 Haziran 2024 K1dot dedi: Hocam yeni fark ettim kusura bakmayın Aternos'ta yazılımı Forge yapmanız gerekiyor oynamanız için. Genişletmek için tıkla... Hocam sunucu IP yerine bağlantı noktasını da ekleyince sorun çözüldü.
K1dot dedi: Hocam yeni fark ettim kusura bakmayın Aternos'ta yazılımı Forge yapmanız gerekiyor oynamanız için. Genişletmek için tıkla... Hocam sunucu IP yerine bağlantı noktasını da ekleyince sorun çözüldü.
K K1dot Femtopat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #2 emirrrsh dedi: Hocam bu sorun neden oluyor? Eki Görüntüle 2217572 Genişletmek için tıkla... Kendi sunucunuza girerken mi oluyor? Yoksa başka bir sunucuya mı? Artı 0 Eksi
emirrrsh dedi: Hocam bu sorun neden oluyor? Eki Görüntüle 2217572 Genişletmek için tıkla... Kendi sunucunuza girerken mi oluyor? Yoksa başka bir sunucuya mı?
KS KS E emirrrsh Centipat Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 22 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #3 K1dot dedi: Kendi sunucunuza girerken mi oluyor? Yoksa başka bir sunucuya mı? Genişletmek için tıkla... kendi aternos sunucumda oluyor Artı 0 Eksi
K1dot dedi: Kendi sunucunuza girerken mi oluyor? Yoksa başka bir sunucuya mı? Genişletmek için tıkla... kendi aternos sunucumda oluyor
K K1dot Femtopat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #4 emirrrsh dedi: Kendi Aternos sunucumda oluyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video yu dener misiniz? Artı 0 Eksi
emirrrsh dedi: Kendi Aternos sunucumda oluyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video yu dener misiniz?
KS KS E emirrrsh Centipat Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 22 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #5 K1dot dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video yu dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hala aynı bir şey değişmedi maalesef. Artı 0 Eksi
K1dot dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video yu dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hala aynı bir şey değişmedi maalesef.
K K1dot Femtopat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #6 emirrrsh dedi: Hala aynı bir şey değişmedi maalesef. Genişletmek için tıkla... Peki Aternos'ta mod kullanıyor musunuz? Artı 0 Eksi
emirrrsh dedi: Hala aynı bir şey değişmedi maalesef. Genişletmek için tıkla... Peki Aternos'ta mod kullanıyor musunuz?
KS KS E emirrrsh Centipat Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 22 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #7 K1dot dedi: Peki Aternos'ta mod kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Mod kullanmıyorum yazılım vanilla. Artı 0 Eksi
K1dot dedi: Peki Aternos'ta mod kullanıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Mod kullanmıyorum yazılım vanilla.
K K1dot Femtopat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #8 emirrrsh dedi: Mod kullanmıyorum yazılım vanilla. Genişletmek için tıkla... Modların birinde bir sıkıntı vardır tek tek dener misiniz hangisinde sıkıntı var diye. Artı 0 Eksi
emirrrsh dedi: Mod kullanmıyorum yazılım vanilla. Genişletmek için tıkla... Modların birinde bir sıkıntı vardır tek tek dener misiniz hangisinde sıkıntı var diye.
KS KS E emirrrsh Centipat Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 22 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #9 K1dot dedi: Modların birinde bir sıkıntı vardır tek tek dener misiniz hangisinde sıkıntı var diye. Genişletmek için tıkla... Hocam yazılım vanilla olduğu için mod kuramıyorum düz Minecraft. Artı 0 Eksi
K1dot dedi: Modların birinde bir sıkıntı vardır tek tek dener misiniz hangisinde sıkıntı var diye. Genişletmek için tıkla... Hocam yazılım vanilla olduğu için mod kuramıyorum düz Minecraft.
K K1dot Femtopat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #10 emirrrsh dedi: Hocam yazılım vanilla olduğu için mod kuramıyorum düz Minecraft. Genişletmek için tıkla... Hocam Minecraftı sil yükle yapar mısınız çoğu sorun öyle çözülüyor Artı 0 Eksi
emirrrsh dedi: Hocam yazılım vanilla olduğu için mod kuramıyorum düz Minecraft. Genişletmek için tıkla... Hocam Minecraftı sil yükle yapar mısınız çoğu sorun öyle çözülüyor