E emirrrsh Centipat Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 22 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #1 Hocam bu sorun neden oluyor?
Çözüm E E emirrrsh 9 Haziran 2024 K1dot dedi: Hocam yeni fark ettim kusura bakmayın Aternos'ta yazılımı Forge yapmanız gerekiyor oynamanız için. Genişletmek için tıkla... Hocam sunucu IP yerine bağlantı noktasını da ekleyince sorun çözüldü.
K1dot dedi: Hocam yeni fark ettim kusura bakmayın Aternos'ta yazılımı Forge yapmanız gerekiyor oynamanız için. Genişletmek için tıkla... Hocam sunucu IP yerine bağlantı noktasını da ekleyince sorun çözüldü.
KS KS E emirrrsh Centipat Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 22 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #11 K1dot dedi: Hocam yeni fark ettim kusura bakmayın Aternos'ta yazılımı Forge yapmanız gerekiyor oynamanız için. Genişletmek için tıkla... Hocam sunucu IP yerine bağlantı noktasını da ekleyince sorun çözüldü. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
K1dot dedi: Hocam yeni fark ettim kusura bakmayın Aternos'ta yazılımı Forge yapmanız gerekiyor oynamanız için. Genişletmek için tıkla... Hocam sunucu IP yerine bağlantı noktasını da ekleyince sorun çözüldü.
K K1dot Femtopat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2024 #12 emirrrsh dedi: Hocam sunucu IP yerine bağlantı noktasını da ekleyince sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... İyi oyunlar Artı 0 Eksi
emirrrsh dedi: Hocam sunucu IP yerine bağlantı noktasını da ekleyince sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... İyi oyunlar