Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.643 Makaleler 18 Çözümler 58 11 Mart 2021 #21 fatihylmzz dedi: Başka sunucularda var hocam bir konu açılmıştı oradan gördüm. Genişletmek için tıkla... Rasbery'ye kursam olur mu sunucuyu? kanyewestlover911 dedi: Ben gelebilirim, oyunum orijinal. Yaşım 13. Mikrofonum var. Sunucu açabilirim. Oyundan anlarım. Cimrilik yapmam. Genişletmek için tıkla... Sana diyorum niye gelmiyordun, @Skylexr ile girdik biz de.
fatihylmzz dedi: Başka sunucularda var hocam bir konu açılmıştı oradan gördüm. Genişletmek için tıkla... Rasbery'ye kursam olur mu sunucuyu? kanyewestlover911 dedi: Ben gelebilirim, oyunum orijinal. Yaşım 13. Mikrofonum var. Sunucu açabilirim. Oyundan anlarım. Cimrilik yapmam. Genişletmek için tıkla... Sana diyorum niye gelmiyordun, @Skylexr ile girdik biz de.
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 11 Mart 2021 #22 Akif9748 dedi: Rasbery'ye kursam olur mu sunucuyu? Sana diyorum niye gelmiyordun, @Skylexr ile girdik biz de. Genişletmek için tıkla... Fark ediyor mu hocam? Valorant geçiyorum. ❆ Fatiller#1415 ekleyin beni.
Akif9748 dedi: Rasbery'ye kursam olur mu sunucuyu? Sana diyorum niye gelmiyordun, @Skylexr ile girdik biz de. Genişletmek için tıkla... Fark ediyor mu hocam? Valorant geçiyorum. ❆ Fatiller#1415 ekleyin beni.
kanyewestlover911 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 1.335 Makaleler 3 Çözümler 10 11 Mart 2021 #23 Akif9748 dedi: Rasbery'ye kursam olur mu sunucuyu? Sana diyorum niye gelmiyordun, @Skylexr ile girdik biz de. Genişletmek için tıkla... Hiç görmedim kanka, kusura bakma. Hemen bakıyorum.
Akif9748 dedi: Rasbery'ye kursam olur mu sunucuyu? Sana diyorum niye gelmiyordun, @Skylexr ile girdik biz de. Genişletmek için tıkla... Hiç görmedim kanka, kusura bakma. Hemen bakıyorum.
batuhan_n Decipat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 2 11 Mart 2021 #24 Discord sunucusu kuralım.
K komilişampuan Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 248 Çözümler 1 11 Mart 2021 #25 fatihylmzz dedi: Güzel hocam ben de 14'üm zaten böylelerini severim zaten. Hahaha bence bir mekan yapalım orası arena olsun arada sırada kapışırız ya. Genişletmek için tıkla... O zaman 4 kişiyiz. Konuyu takibi bırakmayın. batuhan_n dedi: Discord sunucusu kuralım. Genişletmek için tıkla... Yarın inş
fatihylmzz dedi: Güzel hocam ben de 14'üm zaten böylelerini severim zaten. Hahaha bence bir mekan yapalım orası arena olsun arada sırada kapışırız ya. Genişletmek için tıkla... O zaman 4 kişiyiz. Konuyu takibi bırakmayın. batuhan_n dedi: Discord sunucusu kuralım. Genişletmek için tıkla... Yarın inş
batuhan_n Decipat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 2 11 Mart 2021 #26 komilişampuan dedi: O zaman 4 kişiyiz. Konuyu takibi bırakmayın. Yarın inşallah. Genişletmek için tıkla... Kurayım istersen.
komilişampuan dedi: O zaman 4 kişiyiz. Konuyu takibi bırakmayın. Yarın inşallah. Genişletmek için tıkla... Kurayım istersen.
K komilişampuan Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 248 Çözümler 1 11 Mart 2021 #27 batuhan_n dedi: Kurayım istersen. Genişletmek için tıkla... Yarın kurarsın. Sınavım var eve gelince yazarım.
batuhan_n dedi: Kurayım istersen. Genişletmek için tıkla... Yarın kurarsın. Sınavım var eve gelince yazarım.
ArdaRiche1 Picopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 689 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #28 Dersler olmasa gelirdim dostum geçen ay arkadaşlarla beraber bitirmiştik baya sarmıştı.
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 11 Mart 2021 #29 batuhan_n dedi: Kurayım istersen. Genişletmek için tıkla... Sunuculardan anlıyorum rolleri falan ayarlayabilirim.
batuhan_n dedi: Kurayım istersen. Genişletmek için tıkla... Sunuculardan anlıyorum rolleri falan ayarlayabilirim.
batuhan_n Decipat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 2 11 Mart 2021 #30 fatihylmzz dedi: Sunuculardan anlıyorum rolleri falan ayarlayabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam o kolay. Ben şimdi kurayım yarın oynarız. Buraya da daveti atayım bence yarın sunucu kurmakla uğraşmayalım.
fatihylmzz dedi: Sunuculardan anlıyorum rolleri falan ayarlayabilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam o kolay. Ben şimdi kurayım yarın oynarız. Buraya da daveti atayım bence yarın sunucu kurmakla uğraşmayalım.