hzeay0 Centipat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #1 Minecraft Survival oynayabileceğim kafa dengi bir arkadaş arıyorum. 13/15 yaş arası. En az 2 yıl Minecraft oynamış. Discord'u olan. 1.16.5 Java Premium gerekmiyor. Ve her gün sahura kadar oynayabileceğim.
Minecraft Survival oynayabileceğim kafa dengi bir arkadaş arıyorum. 13/15 yaş arası. En az 2 yıl Minecraft oynamış. Discord'u olan. 1.16.5 Java Premium gerekmiyor. Ve her gün sahura kadar oynayabileceğim.
hzeay0 Centipat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #3 14 Doruk Efe dedi: sen kaç yaşındasın Genişletmek için tıkla...
Yiğit Korkmaz Hectopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 350 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #4 hzeay0 dedi: Minecraft Survival oynayabileceğim kafa dengi bir arkadaş arıyorum. 13/15 yaş arası. En az 2 yıl Minecraft oynamış. Discord'u olan. 1.16.5 Java Premium gerekmiyor. Ve her gün sahura kadar oynayabileceğim. Genişletmek için tıkla... Manavdan Karpuz Seçiyor Sanki.
hzeay0 dedi: Minecraft Survival oynayabileceğim kafa dengi bir arkadaş arıyorum. 13/15 yaş arası. En az 2 yıl Minecraft oynamış. Discord'u olan. 1.16.5 Java Premium gerekmiyor. Ve her gün sahura kadar oynayabileceğim. Genişletmek için tıkla... Manavdan Karpuz Seçiyor Sanki.
Doruk Efe Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 801 28 Nisan 2021 #5 Ben 12 kabul edersen ama Discord'dan konuşmam prem var ama Survival çok sevmiyrum
hzeay0 Centipat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #6 Yiğit Korkmaz dedi: Manavdan karpuz seçiyor sanki. Genişletmek için tıkla... Biraz öyle oldu fark ettim. Doruk Efe dedi: Ben 12 kabul edersen ama Discord'dan konuşmam prem var ama Survival çok sevmiyrum. Genişletmek için tıkla... Kanka severek oynayabileceğim birini arıyorum kusura bakma. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mayıs 2021
Yiğit Korkmaz dedi: Manavdan karpuz seçiyor sanki. Genişletmek için tıkla... Biraz öyle oldu fark ettim. Doruk Efe dedi: Ben 12 kabul edersen ama Discord'dan konuşmam prem var ama Survival çok sevmiyrum. Genişletmek için tıkla... Kanka severek oynayabileceğim birini arıyorum kusura bakma.
Doruk Efe Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 801 28 Nisan 2021 #7 hzeay0 dedi: Biraz öyle oldu fark ettim. Kanka severek oynayabileceğim birini arıyorum kusura bakma. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok. hzeay0 dedi: Biraz öyle oldu fark ettim. Kanka severek oynayabileceğim birini arıyorum kusura bakma. Genişletmek için tıkla... Nereden açıyorsun serveri? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mayıs 2021
hzeay0 dedi: Biraz öyle oldu fark ettim. Kanka severek oynayabileceğim birini arıyorum kusura bakma. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok. hzeay0 dedi: Biraz öyle oldu fark ettim. Kanka severek oynayabileceğim birini arıyorum kusura bakma. Genişletmek için tıkla... Nereden açıyorsun serveri?
hzeay0 Centipat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #8 Doruk Efe dedi: Sıkıntı yok. Nereden açıyorsun serveri. Genişletmek için tıkla... Aternos ya pek arkadaşım yok Minecraft oynayabileceğim.
Doruk Efe dedi: Sıkıntı yok. Nereden açıyorsun serveri. Genişletmek için tıkla... Aternos ya pek arkadaşım yok Minecraft oynayabileceğim.
Yiğit Korkmaz Hectopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 350 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #9 hzeay0 dedi: Aternos'ya pek arkadaşım yok Minecraft oynayabileceğim. Genişletmek için tıkla... Benim laptop kaldirabilirse neden olmasin instadan yaz bana yigithan_korkmaz0.
hzeay0 dedi: Aternos'ya pek arkadaşım yok Minecraft oynayabileceğim. Genişletmek için tıkla... Benim laptop kaldirabilirse neden olmasin instadan yaz bana yigithan_korkmaz0.
Doruk Efe Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 801 28 Nisan 2021 #10 hzeay0 dedi: Aternos ya pek arkadaşım yok Minecraft oynayabileceğim. Genişletmek için tıkla... bende oradan açıyorum ama çok takılıyor
hzeay0 dedi: Aternos ya pek arkadaşım yok Minecraft oynayabileceğim. Genişletmek için tıkla... bende oradan açıyorum ama çok takılıyor