Minecraft Survival için mod önerileri

Hellw1n

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, tek başıma Survival oynayıp oyunu bitirmek istiyorum ve oynarken oyunumu güzelleştirecek modlar arıyorum. 2060S R5 5500'e sahip bir kasam var. Shader kullanıyorum fakat 60 70'lerde dolanıyor FPS'lerim. Hem FPS arttıracak modlar hem de oyunu güzelleştirecek "modrinth" diye bir site var. Buradan önerirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam dediğiniz siteden "battlettowers" modunu indirebilirsiniz haritanın rastgele yerlerinde bioma göre kuleler oluyor kat kat her katta 2 șer spawner var ve lootlar. En son katta ise boss var ve oranın lootlar bayağı güzel eğer Curse Forge sitesindende bakmak isterseniz hem bu mod bir de morph adlı modu yüklerseniz canlılarada dönüșme modunu indirmiș olacaksınız (mesela Blaze'e dönüșünce uçma ama suya girince hasar alma gibi)

Fps için ise Optifine yoksa kurabilirsiniz

Merhaba arkadaşlar, tek başıma Survival oynayıp oyunu bitirmek istiyorum ve oynarken oyunumu güzelleştirecek modlar arıyorum. 2060S R5 5500'e sahip bir kasam var. Shader kullanıyorum fakat 60 70'lerde dolanıyor FPS'lerim. Hem FPS arttıracak modlar hem de oyunu güzelleştirecek "modrinth" diye bir site var. Buradan önerirseniz sevinirim.
Sürüm nedir?

Eğer Fabric kullanmak isterseniz sodium gerçekten çok işe yarıyor. 25 FPS alıp sürekli FPS düşmesi yiyordum fakat sodium ile 65-70 FPS alıyorum. Fabric istemezseniz galiba bir Forge versiyonu da var. OptiFine ile uyumlu değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı