Minecraft Survival için mod önerisi

TheHub

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
• Laptop: Hp Victus 16-S0024NT • İşlemci: AMD Ryzen 5 7640HS • Ekran kartı: Laptop Rtx 4060 • RAM: (2x8) 16 GB 5600 Mhz Ddr 5 • SSD: Samsung PM9A1 MZVL2512HCJQ PCI-Express 4.0 512 GB M.2 SSD
• Windows 10 Pro
•Mause: Bloddy A90
•Kulaklık: Gamepower Medusa Rainbow
Meslek
Öğrenci
Tavsiye ettiğiniz Minecraft modları var mı? Survival için mesela Survival için güzel texture bir de mod tavsiyeniz var mı? Bir de en iyi modlar hangi sürümde var hem de tavsiye ettiğiniz Minecraft Survival için sürüm var mı 1.19.2 biraz ağır drop giriyor.

Cevap?

Son düzenleme:
1.12.2 sürümünde güzel Modpack'ler var. Parasite, zombie apocalypse, scp mod pack oynamanı öneririm zombie apocalypse mapini ücretsiz indirebileceğim bir yer bulamadım bulduğum yerde mapin hatalı veya eksik mod olduğunu düşünüyorum. Ama diğer iki Modpack'ler için ücretsiz indirebileceğim yer buldum. Modpack CurseForge ile yükliyebilirsin. Haritaları bir kişi Google Drive kaydetmiş ben oradan indirdim. Maps – Google Drive
Ve bir de 4 GB RAM Modpack'lere yeticeğini düşünmüyorum haberin olsun.

Son düzenleme:

Hocam böyle mod demedim yetmeyeceğini biliyorum. Ben Survival için eğlencesi çıksın diye sıktı normali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…