Minecraft survival için modpack önerisi

canris

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, yakın bir zamanda hardcore dünyamda maalesef öldüm. Biraz ara verdikten sonra hem chill olması adına hem de keyifli olması için, Vanilla'nın dışına çıkmadan modlu bir Survival oynamak istiyorum. Vanilla'nın dışına çıkmayan Survival için uygun bir modpack biliyor musunuz?

traveler's backpack,Rpg hud,Xaero's Minimap,Xaero's World Map,Kendini daha iyi savunmak istersen [TaCZ] Timeless and Classics Zero

Vanillaya yakın Better Minecraft var. Gayet güzel mod paketidir oynayabilirsiniz. Oyuna özel güçler, büyüler vs. eklemiyor. Vanilla survival deneyimine en yakın modpacklerden biri yani.

Minecraft mod sitelerinde yüzlerce korku modu bulabilirsin.

Okumadan mı cevap yazdın bilmiyorum fakat korku modu arıyorum yazmadığıma eminim.

Vanillaya yakın better Minecraft var. Gayet güzel mod paketidir oynayabilirsiniz. Oyuna özel güçler, büyüler vs. eklemiyor. Vanilla Survival deneyimine en yakın modpacklerden biri yani.

Better MC çok sıktı beni, bir zamanlar fazlasıyla oynamıştım. Yine de teşekkürler.

Cozyhaven adında bir mod paketi buldum ona bakınacağım.

Traveler's backpack, RPG HUD, xaero's minimap, xaero's world map, kendini daha iyi savunmak istersen [TaCZ] timeless and classics Zero.

Mod aramıyordum, direkt hazır modpack arıyordum fakat bu modları da bulduğum modpack dosyasına ekleme yapabilirim. Teşekkürler.

Better MC çok sıktı beni, bir zamanlar fazlasıyla oynamıştım. Yine de teşekkürler.

Cozyhaven adında bir mod paketi buldum ona bakınacağım.
Hocam bu da güzel pakettir. Eğer bir eksik görürseniz birkaç mod ekleyip halledersiniz.

Bu tür uğraştırıcı ve create içeren paketler ilgimi çekiyor. Buna kesinlikle bakacağım, çok teşekkürler.

Okumadan mı cevap yazdın bilmiyorum fakat korku modu arıyorum yazmadığıma eminim.
Hayır okudum, korku modları arasında chill modlarda var oyundaki hayvanları öldürdükten sonra etlerini farklı farklı ayırmak gibi

Hayır okudum, korku modları arasında chill modlarda var oyundaki hayvanları öldürdükten sonra etlerini farklı farklı ayırmak gibi.

Adı üstünde korku modu, gerilim dolu olurlar ve amaçları chillden çok uzaktır. Ek olarak bu tür bir önerinizi beğenmedim için mesajını beğenmedim olarak işaretledim. Konuyu sizinle uzatmak istemiyorum. İyi sosyaller dilerim.

@Diamant arkadaşımız konu üzerinde olması gerektiği gibi yardımcı oldu, aradığım tarza yakın modpack önerisinde bulundu. Mod öneren arkadaşlarımın yardımı içinde ayrı teşekkür ederim.

Daha fazla modpack önerisine artık ihtiyacım yok, iyi sosyaller herkese.

Ben korku modu arıyorum yazmadım dediğin için mesajını beğenmedim korku kişiden kişiye göre değişir ve bazı korku modları oyuna renk katıyor adı korku olan herşey korrkunç olacak değil bunu mc mod sitelerine bakıp görebilirsin korku modları daha fazla yapılıyor çeşit çeşitler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…