Merhaba, yakın bir zamanda hardcore dünyamda maalesef öldüm. Biraz ara verdikten sonra hem chill olması adına hem de keyifli olması için, Vanilla'nın dışına çıkmadan modlu bir Survival oynamak istiyorum. Vanilla'nın dışına çıkmayan Survival için uygun bir modpack biliyor musunuz?
Vanillaya yakın Better Minecraft var. Gayet güzel mod paketidir oynayabilirsiniz. Oyuna özel güçler, büyüler vs. eklemiyor. Vanilla survival deneyimine en yakın modpacklerden biri yani.
Vanillaya yakın better Minecraft var. Gayet güzel mod paketidir oynayabilirsiniz. Oyuna özel güçler, büyüler vs. eklemiyor. Vanilla Survival deneyimine en yakın modpacklerden biri yani.
Adı üstünde korku modu, gerilim dolu olurlar ve amaçları chillden çok uzaktır. Ek olarak bu tür bir önerinizi beğenmedim için mesajını beğenmedim olarak işaretledim. Konuyu sizinle uzatmak istemiyorum. İyi sosyaller dilerim.
@Diamant arkadaşımız konu üzerinde olması gerektiği gibi yardımcı oldu, aradığım tarza yakın modpack önerisinde bulundu. Mod öneren arkadaşlarımın yardımı içinde ayrı teşekkür ederim.
Daha fazla modpack önerisine artık ihtiyacım yok, iyi sosyaller herkese.
Adı üstünde korku modu, gerilim dolu olurlar ve amaçları chillden çok uzaktır. Ek olarak bu tür bir önerinizi beğenmedim için mesajını beğenmedim olarak işaretledim. Konuyu sizinle uzatmak istemiyorum. İyi sosyaller dilerim.
Ben korku modu arıyorum yazmadım dediğin için mesajını beğenmedim korku kişiden kişiye göre değişir ve bazı korku modları oyuna renk katıyor adı korku olan herşey korrkunç olacak değil bunu mc mod sitelerine bakıp görebilirsin korku modları daha fazla yapılıyor çeşit çeşitler