Schwagos Decipat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 2.055 Çözümler 32 9 Mart 2025 #1 Merhaba arkadaşlar Minecraft Survival başlayacağım da bana Survival için texture pack ve mod önerir misiniz? Sürüm 1.20.1 farklı olsa da olur.
Merhaba arkadaşlar Minecraft Survival başlayacağım da bana Survival için texture pack ve mod önerir misiniz? Sürüm 1.20.1 farklı olsa da olur.
majoauditore Decipat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 1.339 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Floransa 9 Mart 2025 #2 Schwagos dedi: Merhaba arkadaşlar Minecraft Survival başlayacağım da bana Survival için texture pack ve mod önerir misiniz? Sürüm 1.20.1 farklı olsa da olur. Genişletmek için tıkla... Vanilla tweaks üzerinden kendi zevklerinize göre texture pack yapabilirsiniz.
Schwagos dedi: Merhaba arkadaşlar Minecraft Survival başlayacağım da bana Survival için texture pack ve mod önerir misiniz? Sürüm 1.20.1 farklı olsa da olur. Genişletmek için tıkla... Vanilla tweaks üzerinden kendi zevklerinize göre texture pack yapabilirsiniz.
Schwagos Decipat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 2.055 Çözümler 32 9 Mart 2025 #3 majoauditore dedi: Vanilla tweaks üzerinden kendi zevklerinize göre texture pack yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam tam da böyle bir şey arıyordum uzun süredir.
majoauditore dedi: Vanilla tweaks üzerinden kendi zevklerinize göre texture pack yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam tam da böyle bir şey arıyordum uzun süredir.
majoauditore Decipat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 1.339 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Floransa 9 Mart 2025 #4 Schwagos dedi: Teşekkür ederim hocam tam da böyle bir şey arıyordum uzun süredir. Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam, iyi oyunlar.
Schwagos dedi: Teşekkür ederim hocam tam da böyle bir şey arıyordum uzun süredir. Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam, iyi oyunlar.