Minecraft Survival nasıl devam edebilirim?

Makaleler
22
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Laptop: ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323
İşlemci: i5-10300H
Ekran kartı: GTX 1650
RAM: 16 GB 3200 MHz DDR4 Laptop
Dahili Depolama: Intel SSDPEKNU512GZ
Meslek
Öğrenci
Merhabalar. Sorunum kısaca yukarıdaki gibi. Ben Survival oynamaya başladıktan kısa bir süre sonra sıkılıyorum ve dünyayı siliyorum. Siz nasıl oynuyorsunuz ve devam ediyorsunuz? Tavsiyeleriniz var mı? Sıkılmamda genel sebepler:
  • Seed'i beğenmeme.
  • Oyunda istediğim şeyi hemen yapamama (kısaca sabredememek).
  • Ölmek.
  • Herhangi bir ev yaptığımda tasarımın kötü olması.
  • Oyunu bitirme konusunda yardımcı bina ve eşyaları ararken geçen uzun vakit (bastion remnant, stronghold vs.).
Aklıma gelen kısaca nedenler bunlar. Oyunu bitirenleri görünce bir heves geliyor, başlıyorum. Sonrasında bırakıyorum. Şimdiden teşekkürler.

Şahsen bende hemen Minecraft'tan sıkılıyorum.
Sadece bitirip kenera koydum oyunu ve bitirmekte aslında çok kolay 1 Saat'ini falan alıyor.
Bitirmek için gerekli şeylere odaklanın ve speedrunner taktiklerini kullanın ve sakın elmas macerasına çıkmayın, hemen sıkılırsınız.
Zaten demir set çekmek çok kolay ve kova yardımı ile de portal yapıp, direk piglin trade ve kale ile gözü yapıp, 0 noktasına portal açıp, end portalına gidersiniz.

Şahsen bende hemen Minecraft'tan sıkılıyorum.
Sadece bitirip kenera koydum oyunu ve bitirmekte aslında çok kolay 1 Saat'ini falan alıyor.
Bitirmek için gerekli şeylere odaklanın ve speedrunner taktiklerini kullanın ve sakın elmas macerasına çıkmayın, hemen sıkılırsınız.
Zaten demir set çekmek çok kolay ve kova yardımı ile de portal yapıp, direk piglin trade ve kale ile gözü yapıp, 0 noktasına portal açıp, end portalına gidersiniz.

Oyunu bitirmek zaten amaçlarım arasında ama, birazda böyle chill takılmak istiyorum. Daha fazla gelişmek, yapmadığım şeyleri yapmak, kısacası bayağı bir ileri gitmek istiyorum. Ama gel gör ki olmuyor.

Oyunu bitirmek zaten amaçlarım arasında ama, birazda böyle chill takılmak istiyorum. Daha fazla gelişmek, yapmadığım şeyleri yapmak, kısacası bayağı bir ileri gitmek istiyorum. Ama gel gör ki olmuyor.

İşte oyunda güç fantezisine kapılmak isterseniz, bayağı saatlerinizi vermeniz gerekir.
İlk siz hızlıca oyunu bitirmeyi deneyin sonra ne istiyorsanız yaparsınız.

İşte oyunda güç fantezisine kapılmak isterseniz, bayağı saatlerinizi vermeniz gerekir.
İlk siz hızlıca oyunu bitirmeyi deneyin sonra ne istiyorsanız yaparsınız.

Seedi iyi seçtikten sonrası kolay hocam sürekli yeni farmlar, yapılar yap sıkılmazsın.

Anladım. Deneyeceğim yine sıkılmamayı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı