Minecraft survival sunucu önerisi

Görkem Han

Nanopat
Yer
Stabil
Arkadaşlar, survival oynamak için sunucu arıyorum. Ancak bazı şartlarım var. Survivalı online oynamamın sebebi başkaları ile etkileşimde olmak. Bu yüzden

• Sunucuda aktiflik olmalı.
  • Sunucuda ayırma olmamalı. Mesela bir tane sunucda VIP üyeler uçma yetkisine sahip, bu tür şeyler olmasın.
  • Biraz eski olması. Bunu söylemememin sebebi başkalarının base'ini yağmalamak için. Ne kadar eski olursa o kadar çok base olur.
  • Son olarak da amacı survival olmalı. Mesela bazı sunucuların survivalı pek iyi değil. Güzel modlar bulunmuyor.
Önerilerinizi bekliyorum. Bu arada Türk sunucusu olmalı :)

Arkadaşlar, survival oynamak için sunucu arıyorum. Ancak bazı şartlarım var. Survivalı online oynamamın sebebi başkaları ile etkileşimde olmak. Bu yüzden

• Sunucuda aktiflik olmalı.
  • Sunucuda ayırma olmamalı. Mesela bir tane sunucda VIP üyeler uçma yetkisine sahip, bu tür şeyler olmasın.
  • Biraz eski olması. Bunu söylemememin sebebi başkalarının base'ini yağmalamak için. Ne kadar eski olursa o kadar çok base olur.
  • Son olarak da amacı survival olmalı. Mesela bazı sunucuların survivalı pek iyi değil. Güzel modlar bulunmuyor.
Önerilerinizi bekliyorum. Bu arada Türk sunucusu olmalı :)
Türk sunucuları var mıdır bilmiyorum ama Datearth diye bir sunucu var oranın survivalinde oynayabilirsin ben orada oynuyorum aktifliği 7/24 chatte yazışıyorlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı