ZerefDragneel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer localhost 22 Şubat 2021 #11 356463 dedi: Discord ile kayıt? Hiç güven vermedi. Genişletmek için tıkla... Sadece RAM arttırmada bazı sunuculara girince 1 GB RAM veriyor hangi sunuculara girdiğini görmek için istiyor izinlere dikkatli bak. ZerefDragneel dedi: Sadece RAM arttırmada bazı sunuculara girince 1 GB RAM veriyor hangi sunuculara girdiğini görmek için istiyor izinlere dikkatli bak. Genişletmek için tıkla... Ben paralı halini bedava alma bugu bulmuştum yapımcılara iletince sonsuza dek kullanma hakkı verdiler sadece sunucularını optimum güçte çalıştırmak için 5 saatte bir makineyi Console'dan restartlamam gerekti.
356463 dedi: Discord ile kayıt? Hiç güven vermedi. Genişletmek için tıkla... Sadece RAM arttırmada bazı sunuculara girince 1 GB RAM veriyor hangi sunuculara girdiğini görmek için istiyor izinlere dikkatli bak. ZerefDragneel dedi: Sadece RAM arttırmada bazı sunuculara girince 1 GB RAM veriyor hangi sunuculara girdiğini görmek için istiyor izinlere dikkatli bak. Genişletmek için tıkla... Ben paralı halini bedava alma bugu bulmuştum yapımcılara iletince sonsuza dek kullanma hakkı verdiler sadece sunucularını optimum güçte çalıştırmak için 5 saatte bir makineyi Console'dan restartlamam gerekti.
Haldroweners Hectopat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 126 Çözümler 1 23 Şubat 2021 #12 Arkadaşlar sorun çözülmüştür hepinize teşekkür ediyorum.