BekirYLDR68 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 358 Çözümler 1 10 Haziran 2022 #1 Oyunu tam ekran yapınca kasmaya başlıyor. Oyun orijinal. Ekran kartım, Java ve diğer Driver'lar tamamen güncel durumda.
Oyunu tam ekran yapınca kasmaya başlıyor. Oyun orijinal. Ekran kartım, Java ve diğer Driver'lar tamamen güncel durumda.
V Vondra Femtopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2022 #2 Grafik ayarlarını düşürmeyi denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS BekirYLDR68 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 358 Çözümler 1 10 Haziran 2022 #3 Vondra dedi: Grafik ayarlarını düşürmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim, sonuç aynı. Artı 0 Eksi
Vondra dedi: Grafik ayarlarını düşürmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet denedim, sonuç aynı.
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 10 Haziran 2022 #4 Optifine kurup ayarları ekstra düşürün öyle deneyin bir de. Artı 0 Eksi
KS KS BekirYLDR68 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 358 Çözümler 1 10 Haziran 2022 #5 262364 dedi: OptiFine kurup ayarları ekstra düşürün öyle deneyin bir de. Genişletmek için tıkla... OptiFine kurulu zaten, her şekilde aynı sorun devam ediyor. Artı 0 Eksi
262364 dedi: OptiFine kurup ayarları ekstra düşürün öyle deneyin bir de. Genişletmek için tıkla... OptiFine kurulu zaten, her şekilde aynı sorun devam ediyor.
Woizen Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 329 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2022 #6 BekirYLDR68 dedi: Oyunu tam ekran yapınca kasmaya başlıyor. Oyun orijinal. Genişletmek için tıkla... Minecraft ilk başlarda render nedeniyle kasma,drop vs. Yaşayabilir bu normaldir. 2 dakika içinde geçer. Artı 0 Eksi
BekirYLDR68 dedi: Oyunu tam ekran yapınca kasmaya başlıyor. Oyun orijinal. Genişletmek için tıkla... Minecraft ilk başlarda render nedeniyle kasma,drop vs. Yaşayabilir bu normaldir. 2 dakika içinde geçer.
KS KS BekirYLDR68 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 358 Çözümler 1 10 Haziran 2022 #7 Woizen dedi: Minecraft ilk başlarda render nedeniyle kasma, drop vs. yaşayabilir bu normaldir. 2 dakika içinde geçer. Genişletmek için tıkla... Geçmiyor, pencere modunda oynayınca sorun yok, tam ekran sıkıntı yapıyor. Artı 0 Eksi
Woizen dedi: Minecraft ilk başlarda render nedeniyle kasma, drop vs. yaşayabilir bu normaldir. 2 dakika içinde geçer. Genişletmek için tıkla... Geçmiyor, pencere modunda oynayınca sorun yok, tam ekran sıkıntı yapıyor.
chaoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.595 Makaleler 7 Çözümler 10 10 Haziran 2022 #8 BekirYLDR68 dedi: Oyunu tam ekran yapınca kasmaya başlıyor. Oyun orijinal. Ekran kartım, Java ve diğer Driver'lar tamamen güncel durumda. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz daha detay verin extra bir Client ile mi giriyorsunuz? (lunar, blc) gibi yoksa orijinal Launcher ile mi ayrıca modlar vs var mı? Artı 0 Eksi
BekirYLDR68 dedi: Oyunu tam ekran yapınca kasmaya başlıyor. Oyun orijinal. Ekran kartım, Java ve diğer Driver'lar tamamen güncel durumda. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz daha detay verin extra bir Client ile mi giriyorsunuz? (lunar, blc) gibi yoksa orijinal Launcher ile mi ayrıca modlar vs var mı?
KS KS BekirYLDR68 Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 358 Çözümler 1 10 Haziran 2022 #9 chaoo dedi: Hocam biraz daha detay verin extra bir Client ile mi giriyorsunuz? (lunar, blc) gibi yoksa orijinal Launcher ile mi ayrıca modlar vs var mı? Genişletmek için tıkla... Oyunda mod falan yok ve kendi orijinal Launcher'ı ile giriş yapıyorum. Artı 0 Eksi
chaoo dedi: Hocam biraz daha detay verin extra bir Client ile mi giriyorsunuz? (lunar, blc) gibi yoksa orijinal Launcher ile mi ayrıca modlar vs var mı? Genişletmek için tıkla... Oyunda mod falan yok ve kendi orijinal Launcher'ı ile giriş yapıyorum.
chaoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.595 Makaleler 7 Çözümler 10 10 Haziran 2022 #10 BekirYLDR68 dedi: Oyunda mod falan yok ve kendi orijinal Launcher'ı ile giriş yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Online mı oynuyorsunuz serverlarda vs yoksa Single'da mı oynuyorsunuz? Artı 0 Eksi
BekirYLDR68 dedi: Oyunda mod falan yok ve kendi orijinal Launcher'ı ile giriş yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Online mı oynuyorsunuz serverlarda vs yoksa Single'da mı oynuyorsunuz?