Minecraft tarzı bedava oyun önerisi

Daha fazla  
Ben bedava bir oyun arıyorum; modlu Minecraft gibi bir sürü, çeşit çeşit farklı itemin bulunduğu bu itemleri kasılarak elde ettiğimiz. Tatlı grafikleri olan 3D veya 2D bir oyun arıyorum. Kısacası Minecraft'a benziyen bir oyun arıyorum.

Muck ta girdiğimiz bir dünya da sonsuza kadar devam edebiliyor muyuz yoksa belirli bir şeyler yaptıktan sonra oyun yenileniyor mu?
Kendiniz isteğiniz kadar oynarsınız ama oyunu amacı bossu öldürmek sanırım.

Bu öneriler dışında the forest baya zevklidir final sahnesini oynasanız bile adada oynamaya devam edebilirsiniz. Sonsuza kadar gider

Hocam Muck'ta aynı MC gibi. Eğer ölmezseniz sonsuza kadar devam edebilirsiniz. Oyun siz ölünce bitiyor. Eğer çok oyunculu oynarsanız birisi sizi yeniden hayata getirebiliyor. Oyunda yeni madenler de var. Fakat biraz zor bana göre. Rakibe vurmak zor geliyor ve aşırı güçlü yaratıklar var.

Hocam Muck'ta aynı MC gibi. Eğer ölmezseniz sonsuza kadar devam edebilirsiniz. Oyun siz ölünce bitiyor. Eğer çok oyunculu oynarsanız birisi sizi yeniden hayata getirebiliyor. Oyunda yeni madenler de var. Fakat biraz zor bana göre. Rakibe vurmak zor geliyor ve aşırı güçlü yaratıklar var.
Saol bilgilendirdiğiniz için hocam🙂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı