Yavuz Selim78828 Picopat Katılım 27 Eylül 2024 Mesajlar 169 Çözümler 1 12 Nisan 2025 #1 Minecraft tek komut bloğuyla yapılar yapmak istiyorum mesela hastane, evler, stadyum bunları hangi komut bloğu ile yapabilirim? Yavuz Selim78828 dedi: Minecraft tek komut bloğuyla yapılar yapmak istiyorum mesela hastane, evler, stadyum bunları hangi komut bloğu ile yapabilirim? Genişletmek için tıkla... yani hangi kodlarla yapabilirim Yavuz Selim78828 dedi: Minecraft tek komut bloğuyla yapılar yapmak istiyorum mesela hastane, evler, stadyum bunları hangi komut bloğu kodu ile yapabilirim Genişletmek için tıkla... ? Son düzenleme: 13 Nisan 2025
Minecraft tek komut bloğuyla yapılar yapmak istiyorum mesela hastane, evler, stadyum bunları hangi komut bloğu ile yapabilirim? Yavuz Selim78828 dedi: Minecraft tek komut bloğuyla yapılar yapmak istiyorum mesela hastane, evler, stadyum bunları hangi komut bloğu ile yapabilirim? Genişletmek için tıkla... yani hangi kodlarla yapabilirim Yavuz Selim78828 dedi: Minecraft tek komut bloğuyla yapılar yapmak istiyorum mesela hastane, evler, stadyum bunları hangi komut bloğu kodu ile yapabilirim Genişletmek için tıkla... ?