Hirpi35 Decapat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 43 Yer New York/Amerika 18 Nisan 2023 #1 Ne yapmalıyım? Singleplayerde bu hatayı alıyorum serverde kimse yok. Singleplayer oynamama rağmen server listesi yazıyor atılınca ne yapmalıyım? Dosya Ekleri 1681827100908.png 104 KB · Görüntüleme: 66
Ne yapmalıyım? Singleplayerde bu hatayı alıyorum serverde kimse yok. Singleplayer oynamama rağmen server listesi yazıyor atılınca ne yapmalıyım?
DenizAras Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 398 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #2 Hirpi35 dedi: Ne yapmalıyım? Singleplayerde bu hatayı alıyorum serverde kimse yok. Singleplayer oynamama rağmen server listesi yazıyor atılınca ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam siz en iyisi Minecraftı silin geri yükleyin.
Hirpi35 dedi: Ne yapmalıyım? Singleplayerde bu hatayı alıyorum serverde kimse yok. Singleplayer oynamama rağmen server listesi yazıyor atılınca ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam siz en iyisi Minecraftı silin geri yükleyin.
BerkayAkcay Decapat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 335 Çözümler 3 18 Nisan 2023 #3 Hirpi35 dedi: Ne yapmalıyım? Singleplayerde bu hatayı alıyorum serverde kimse yok. Singleplayer oynamama rağmen server listesi yazıyor atılınca ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bende de öyle yapıyordu sonraki girişte düzeliyordu.
Hirpi35 dedi: Ne yapmalıyım? Singleplayerde bu hatayı alıyorum serverde kimse yok. Singleplayer oynamama rağmen server listesi yazıyor atılınca ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Bende de öyle yapıyordu sonraki girişte düzeliyordu.
3 373250 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 2.274 Çözümler 7 18 Nisan 2023 #4 Komikti biraz ondan. Şaka bir yana yukarıda arkadaşın dediği gibi tekrar yükleyin. İnternet bağlantında sıkıntı var mı?
Komikti biraz ondan. Şaka bir yana yukarıda arkadaşın dediği gibi tekrar yükleyin. İnternet bağlantında sıkıntı var mı?
Hirpi35 Decapat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 43 Yer New York/Amerika 18 Nisan 2023 #5 373250 dedi: Komikti biraz ondan. Şaka bir yana yukarıda arkadaşın dediği gibi tekrar yükleyin. İnternet bağlantında sıkıntı var mı? Genişletmek için tıkla... İnternetimde sıkıntı yokta silip tekrar yüklemeyi mi desenem acaba.
373250 dedi: Komikti biraz ondan. Şaka bir yana yukarıda arkadaşın dediği gibi tekrar yükleyin. İnternet bağlantında sıkıntı var mı? Genişletmek için tıkla... İnternetimde sıkıntı yokta silip tekrar yüklemeyi mi desenem acaba.
3 373250 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 2.274 Çözümler 7 18 Nisan 2023 #6 Hirpi35 dedi: İnternetimde sıkıntı yokta silip tekrar yüklemeyi mi desenem acaba. Genişletmek için tıkla... Deneyin derim.
Hirpi35 dedi: İnternetimde sıkıntı yokta silip tekrar yüklemeyi mi desenem acaba. Genişletmek için tıkla... Deneyin derim.
Hirpi35 Decapat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 43 Yer New York/Amerika 18 Nisan 2023 #7 373250 dedi: Komikti biraz ondan. Şaka bir yana yukarıda arkadaşın dediği gibi tekrar yükleyin. İnternet bağlantında sıkıntı var mı? Genişletmek için tıkla... Ama normal bir hata değil yani küfürlü bir hata onu anlamadım işte.
373250 dedi: Komikti biraz ondan. Şaka bir yana yukarıda arkadaşın dediği gibi tekrar yükleyin. İnternet bağlantında sıkıntı var mı? Genişletmek için tıkla... Ama normal bir hata değil yani küfürlü bir hata onu anlamadım işte.
Regicide Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 1.072 Makaleler 4 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 I5 14500HX 16GB RAM Fedora Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #8 Hirpi35 dedi: Ne yapmalıyım? Singleplayerde bu hatayı alıyorum serverde kimse yok. Singleplayer oynamama rağmen server listesi yazıyor atılınca ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Korsan oynuyorsunuz değil mi? Troll konu mu bu?
Hirpi35 dedi: Ne yapmalıyım? Singleplayerde bu hatayı alıyorum serverde kimse yok. Singleplayer oynamama rağmen server listesi yazıyor atılınca ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Korsan oynuyorsunuz değil mi? Troll konu mu bu?
BerkayAkcay Decapat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 335 Çözümler 3 18 Nisan 2023 #9 Hirpi35 dedi: Ama normal bir hata değil yani küfürlü bir hata onu anlamadım işte. Genişletmek için tıkla... Bende küfürsüz yazıyordu bune la :d bence virüs taraması yap.
Hirpi35 dedi: Ama normal bir hata değil yani küfürlü bir hata onu anlamadım işte. Genişletmek için tıkla... Bende küfürsüz yazıyordu bune la :d bence virüs taraması yap.
Hirpi35 Decapat Katılım 18 Nisan 2023 Mesajlar 43 Yer New York/Amerika 18 Nisan 2023 #10 Regicide dedi: Korsan oynuyorsunuz değil mi? Troll konu mu bu? Genişletmek için tıkla... Korsan oynuyorumda ne alaka? BerkayAkcay dedi: Bende küfürsüz yazıyordu bune la :d bence virüs taraması yap. Genişletmek için tıkla... Tamam.
Regicide dedi: Korsan oynuyorsunuz değil mi? Troll konu mu bu? Genişletmek için tıkla... Korsan oynuyorumda ne alaka? BerkayAkcay dedi: Bende küfürsüz yazıyordu bune la :d bence virüs taraması yap. Genişletmek için tıkla... Tamam.