Minecraft texture pack çalışmıyor

lilzosl

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, ben uzun zamandır beğendiğim texture paketlerini ayıklıyorum. Mesela bir bloğu beğendim gidiyorum anladığım kadarıyla onu ayıklayıp temiz bir texture pakete atıyorum ancak bunlar tam olarak çalışmıyor hatta neredeyse hiç çalışmıyor. Texture paketlerinden anlayan biri varsa dosyayı paylaşabilirim.

Yardımcı olacaklar için: TEXT PAKET - Google Drive

Son düzenleyen: Moderatör:
@569801 coğu şey çalışmıyor mesela itemlerin gorunusu mesale gorunusu mesele büyülü kitapların gorunusu daha tonla şey var ben keske anlasam
Dosyalara bir göz attımda çoğu şey hatalı. mesela Meşalenin görünümünü değiştirmek istiyorsan, her şeyin bir adı vardır ona göre yapmalısın. Dosyalarda ender.torch diye bir şey buldum ama sorun şu ki Minecraft'ta böyle bir item yok en azından vanillada.

Bilmiyorum sayısız hata var sen texture packi bir çalıştır kılıçlar bloklar falan çoğu hatalı büyü kitapları falan dosyalarda olan her şey @569801
Pack yalnızca Optifine ile çalışıyor. Ben 1.19.4 sürümünde denedim büyü kitaplaru hatalı ama onun dışında her şey olağan gibi gözüküyor. Pack biraz eski sanırım ondan sorun çıkardı.

@lilzosl

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı