Minecraft texture pack çalışmıyor

lilzosl

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, ben uzun zamandır beğendiğim texture paketlerini ayıklıyorum. Mesela bir bloğu beğendim gidiyorum anladığım kadarıyla onu ayıklayıp temiz bir texture pakete atıyorum ancak bunlar tam olarak çalışmıyor hatta neredeyse hiç çalışmıyor. Texture paketlerinden anlayan biri varsa dosyayı paylaşabilirim.

Yardımcı olacaklar için: TEXT PAKET - Google Drive

Son düzenleyen: Moderatör:
@569801 ben size beğendiğim 1.19.4 kitap texture packi atsam onu duzeltebilirmisiniz?

@569801 kılıçlar falan çalışmıyordu en son denediğimde

pardon kusura bakmayın unutmuşum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
pack bu

@569801

Dediğim gibi optifine ile texture pack düzenlemeyi bilmiyorum ama bir denerim, olmazsa hiçbir şey yazmam olursa size gönderirim.

Yanlış yapıyorsun. Bir kere aynı sürümler arasında olacak. Daha sonra assets/minecraft/textures kısmındaki ilgili klasörden alıp teniz packteki aynı klasöre atacaksın. ve pack.mcmetayı oluşturmayı unutma ana dizine. İstersen pack.png de hazırlayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…