KayraEfe077 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2021 #1 Merhabalar bende Minecraft Windows 10 Edition beta var. Ama nasıl texture pack indirebileceğimi bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Kasım 2021
Merhabalar bende Minecraft Windows 10 Edition beta var. Ama nasıl texture pack indirebileceğimi bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?
Hasan Baki Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 108 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2021 #2 Direkt Minecraft Store'dan indirebilirsiniz veya internetten indirdiğiniz mcpack uzantılı texture pack dosyaya çift tıklayın. Artı 0 Eksi
Direkt Minecraft Store'dan indirebilirsiniz veya internetten indirdiğiniz mcpack uzantılı texture pack dosyaya çift tıklayın.
KS KS KayraEfe077 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2021 #3 Hasan Baki dedi: Direkt Minecraft Store'dan indirebilirsiniz veya internetten indirdiğiniz mcpack uzantılı texture pack dosyaya çift tıklayın. Genişletmek için tıkla... Bedava sekilde nereden indirebilirim? Artı 0 Eksi
Hasan Baki dedi: Direkt Minecraft Store'dan indirebilirsiniz veya internetten indirdiğiniz mcpack uzantılı texture pack dosyaya çift tıklayın. Genişletmek için tıkla... Bedava sekilde nereden indirebilirim?
Hasan Baki Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 108 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2021 #4 Minecraft Bedrock Resource Packs | Minecraft PE Texture Packs A fairly large list of quality Bedrock / PE Resource Packs designed by various artists. Be sure to scroll through all the pages and you will surely find something that you will like. resourcepack.net https://mcpedl.com/category/texture-packs/ Örnek olarak bunlar verdim Google'dan da araştırabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Minecraft Bedrock Resource Packs | Minecraft PE Texture Packs A fairly large list of quality Bedrock / PE Resource Packs designed by various artists. Be sure to scroll through all the pages and you will surely find something that you will like. resourcepack.net https://mcpedl.com/category/texture-packs/ Örnek olarak bunlar verdim Google'dan da araştırabilirsiniz.