F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.674 Makaleler 21 Çözümler 97 14 Ekim 2019 #1 Adam gibi %100 tamamlanmış doku paketi önerir misiniz? Mümkünse en iyi kalite olsun.
Mor Fasulye Kilopat Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 907 Çözümler 1 Yer Ankara 14 Ekim 2019 #2 Hangi sürüm için arıyorsunuz? Ben olsam Shader yüklerdim bu arada. Artı 0 Eksi
KS KS F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.674 Makaleler 21 Çözümler 97 14 Ekim 2019 #3 1.14. Artı 0 Eksi
Mor Fasulye Kilopat Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 907 Çözümler 1 Yer Ankara 14 Ekim 2019 #4 1- Faithful 32x 1.14.3 / 1.13.2 and Lower Versions Download çok uzun zaman bununla oynadım. En sevdiğim Texture (Resource) Packtir kendileri 2- John Smith Legacy for Vanilla Minecraft bir zaman oynamış ve sevmiştim. Not: Xray Resource Pack 1.14.3 / 1.14.2 / 1.14.1 / 1.14 - Miracle bu packte madenlerin yerini kolaylıkla bulabilirsiniz. Artı 0 Eksi
1- Faithful 32x 1.14.3 / 1.13.2 and Lower Versions Download çok uzun zaman bununla oynadım. En sevdiğim Texture (Resource) Packtir kendileri 2- John Smith Legacy for Vanilla Minecraft bir zaman oynamış ve sevmiştim. Not: Xray Resource Pack 1.14.3 / 1.14.2 / 1.14.1 / 1.14 - Miracle bu packte madenlerin yerini kolaylıkla bulabilirsiniz.
KS KS F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.674 Makaleler 21 Çözümler 97 14 Ekim 2019 #5 En iyi kalite demiştim. Benim bunlarla işim olmaz oldukça gerçekçi olmalı. Artı 0 Eksi
Mor Fasulye Kilopat Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 907 Çözümler 1 Yer Ankara 14 Ekim 2019 #6 Yani gerçekçilerden şu var https://www.blockminecraft.com/lb-photo-realism-texture-pack/ ama genel olarak çok gerçekçi kalitede Texture pack yok. Artı 0 Eksi
Yani gerçekçilerden şu var https://www.blockminecraft.com/lb-photo-realism-texture-pack/ ama genel olarak çok gerçekçi kalitede Texture pack yok.
KS KS F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.674 Makaleler 21 Çözümler 97 14 Ekim 2019 #7 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunun gibi yok mu? LB'yi biliyorum eskiden kullanırdım ama iyi bulmuyorum kendisini artık. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunun gibi yok mu? LB'yi biliyorum eskiden kullanırdım ama iyi bulmuyorum kendisini artık.
Mor Fasulye Kilopat Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 907 Çözümler 1 Yer Ankara 14 Ekim 2019 #8 FalconPolat dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunun gibi yok mu? LB'yi biliyorum eskiden kullanırdım ama iyi bulmuyorum kendisini artık. Genişletmek için tıkla... RTX lazım onun için. Onları Texture packler sağlamıyor. O yüzden Shader önermiştim. Shaderların kalitelilerinden örnek; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
FalconPolat dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunun gibi yok mu? LB'yi biliyorum eskiden kullanırdım ama iyi bulmuyorum kendisini artık. Genişletmek için tıkla... RTX lazım onun için. Onları Texture packler sağlamıyor. O yüzden Shader önermiştim. Shaderların kalitelilerinden örnek; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et