Çözüldü Minecraft texture pack olmamasına rağmen grafikler bozuldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Mücahit Öney

Picopat
Daha fazla  
Merhabalar. Uzun süredir Minecraft oynuyorum ve bir hata ile karşılaştım. Oyunda grafikler çizgi film gibi hiçbir Texture Pack yok sadece öncesinde Adal'ın sunucusuna girdim o kadar. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 2022-02-28_23.12.19.png
    2022-02-28_23.12.19.png
    597,2 KB · Görüntüleme: 221
Çözüm
Ayarları sıfırlar mısınız? Bunu yapmak için Windows+r tuşlarına basın, appdata yazın ve roaming klasörüne girin. Oradan. Minecraft'a girip options ve optionsof metin belgelerini silin. Oyun ayarları sıfırlanmış olacaktır.

Bunu denedim ama olmadı yine de teşekkürler. Fakat şans eseri sorunu çözdüm. Grafik ayarlarından maksimum başarım yapmıştım. Grafik ayarlarını sıfırlayıp oyunu yeniden başlattığımda düzeldi.
Ayarları sıfırlar mısınız? Bunu yapmak için Windows+R tuşlarına basın, Appdata yazın ve Roaming klasörüne girin. Oradan .minecraft'a girip options ve optionsof metin belgelerini silin. Oyun ayarları sıfırlanmış olacaktır.

Ayarları sıfırlar mısınız? Bunu yapmak için Windows+r tuşlarına basın, appdata yazın ve roaming klasörüne girin. Oradan. Minecraft'a girip options ve optionsof metin belgelerini silin. Oyun ayarları sıfırlanmış olacaktır.

Bunu denedim ama olmadı yine de teşekkürler. Fakat şans eseri sorunu çözdüm. Grafik ayarlarından maksimum başarım yapmıştım. Grafik ayarlarını sıfırlayıp oyunu yeniden başlattığımda düzeldi.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı