Yiğitrrr Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 788 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar mesela bir texture indireceğim, 64X. Sorun yaratır mı sizce veya kaça kadar sorun yaratmaz? 16 GB RAM, RTX 2060 ve i5 10400F var.
Arkadaşlar mesela bir texture indireceğim, 64X. Sorun yaratır mı sizce veya kaça kadar sorun yaratmaz? 16 GB RAM, RTX 2060 ve i5 10400F var.
EfeAhmed Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 193 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #2 Sorun olmaz diye dusunuyorum 7600 olan PC de texture kullanan tanıdığım vardı.
kardesgarantisibenim Decapat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 276 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #3 Büyük ihtimal sorun yaratmaz.Sorun olursa da texture pack ayarlarından ayarlarsın.
Sgm33 Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 1.698 Makaleler 4 Çözümler 31 6 Kasım 2022 #4 Sorun olmaz zaten 64X olduğu için FPS düşüklüğüde pek olmaz.
Yiğitrrr Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 788 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #5 kardesgarantisibenim dedi: Büyük ihtimal sorun yaratmaz. Sorun olursa da texture pack ayarlarından ayarlarsın. Genişletmek için tıkla... Dostum onu nasıl ayarlıyoruz video falan var mı ya da anlatır mısın?
kardesgarantisibenim dedi: Büyük ihtimal sorun yaratmaz. Sorun olursa da texture pack ayarlarından ayarlarsın. Genişletmek için tıkla... Dostum onu nasıl ayarlıyoruz video falan var mı ya da anlatır mısın?
kardesgarantisibenim Decapat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 276 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2022 #6 Yiğitrrr dedi: Dostum onu nasıl ayarlıyoruz video falan var mı ya da anlatır mısın? Genişletmek için tıkla... Bu videoya bakabilirsin.Kurduktan sonra sanırım grafik ayarlarında shader ayarları oluyordu oradan texture ayarlarını azaltıp artırabiliyorsun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yiğitrrr dedi: Dostum onu nasıl ayarlıyoruz video falan var mı ya da anlatır mısın? Genişletmek için tıkla... Bu videoya bakabilirsin.Kurduktan sonra sanırım grafik ayarlarında shader ayarları oluyordu oradan texture ayarlarını azaltıp artırabiliyorsun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et