B BlackDagger Kilopat Katılım 14 Ekim 2014 Mesajlar 161 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2015 #1 Merhaba, ben bu bilgisayara geçtiğimde bazı texture packler bozuk oluyor yani kalp, yemek barı ve ortadaki imleç beyaz oluyor. Ne yapmam lazım? IsmetRg pack v5-v4 ve çoğu texture packler öyle oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2015
Merhaba, ben bu bilgisayara geçtiğimde bazı texture packler bozuk oluyor yani kalp, yemek barı ve ortadaki imleç beyaz oluyor. Ne yapmam lazım? IsmetRg pack v5-v4 ve çoğu texture packler öyle oluyor.
Mustafa-GL Hectopat Katılım 25 Mayıs 2015 Mesajlar 363 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2015 #2 İndirdiğin yer de dosyaları eksik koymuş olabilirler. Ya da sen karıştırdıysan ondan da olabilir.
B BlackDagger Kilopat Katılım 14 Ekim 2014 Mesajlar 161 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2015 #3 Hayır alakası yok. Diğer bilgisayarım kırılmadan önce aynı texture pack ' leri kullanıyordum ama bu bilgisayarda sorun var.
Hayır alakası yok. Diğer bilgisayarım kırılmadan önce aynı texture pack ' leri kullanıyordum ama bu bilgisayarda sorun var.