Minecraft texture pack yapma ve ses ekleme

Chotsu

Hectopat
Yer
Konya
Daha fazla  
Merhaba. Minecraft'ta kendime özel bir texture pack yapmak istiyorum. Yaptığım texture Pack'te yıldırım sesini başka bir ses yapmak istiyorum. Texture pack yapmak için bir site önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Minecraft'ta kendime özel bir texture pack yapmak istiyorum. Yaptığım texture Pack'te yıldırım sesini başka bir ses yapmak istiyorum. Texture pack yapmak için bir site önerir misiniz?

Nova Skin'den blok ve kılıç kazma balta tasarımlarını her pixeli kendine ait şekilde yapabilirsin ancak yıldırım sesini bilmiyorum.

Nova Skin'den blok ve kılıç kazma balta tasarımlarını her pixeli kendine ait şekilde yapabilirsin ancak yıldırım sesini bilmiyorum.
yıldırım sesini bi ses uzantısı olan dosyayla değiştirebileceğini sanıyorum. sadece o ses dosyasını bulması gerek.

yıldırım sesini bi ses uzantısı olan dosyayla değiştirebileceğini sanıyorum. sadece o ses dosyasını bulması gerek.
Nova skin'deki uzantı ne?

Nova skin'deki uzantı ne?
Ben ekleyeceğim seslerden birisini bu siteden buldum. https://pixabay.com/tr/sound-effects/

Ben novaskin den texture packi yapınca;
converting to ogg: file1
This software uses code of FFmpeg licensed under the LGPLv2.1 and its source can be downloaded here. hatasını alıyorum

Lütfen yardım edin

Yardım edin lütfen

Yardım edin!

Artık cevap verin!

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı