Minecraft the broken script modu bilgisayara zarar verebilir mi?

oyuncu1233

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Minecraft'ta the broken script adında bir mod var biliyorsunuzdur. Modrinth ve CurseForge'da 1.9.3 adında safe bir sürüm var. Dün oynadım yüksek ihtimalle aşırı aşırı sadeleştirmiş hali çünkü kışkırtmadığım sürece neredeyse hiç bulaşmadı. Sonra bunun üzerine ufak bir araştırma yaptım Reddit'te tüm sürümlerini ve modun unsafe olan versiyonunu buldum.

Şimdi sorum şudur bu unsafe versiyonu herhangi bir şekilde bilgisayarımı kapatabiliyor bu benim donanım parçalarıma zarar verir mi?

İnternette araştırdım ama böyle herhangi bir vaka yok yardımcı olursanız sevinirim bu arada modu indirdikten sonra virüs taraması yaptım herhangi bir sıkıntı yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
hiçbir şey olmaz hocam. Çok eskiden de entity 303 muhabbeti vardı bilgisayarına giriyo cart curt diyorlardı. Güvenilir yerden indirirseniz mod ile alakalı bir sorun olmaz. Zaten kışkırtmadığınız sürece çok dürtmüyor diye biliyorum. Yavaş gelişen bir mod. Kışkırtmak için yapabilecekleriniz felan da yazıyodur intte onlara bakın derim.

Yok hocam o muhabbetleri geçtim zaten virüs ile bir sıkıntım yok lisanslı Kaspersky kullanıyorum sadece bilgisayarı kapatabiliyorsa devrelere de zarar verir mi diye düşündüm siz hiç oynadınız mı modu? Oynadıysanız hangi sürümü oynadınız paylaşırsanız sevinirim teşekkürler.

ben de basit olanı oynadım da bilgisayar kapatma felan bilmiyorum, olsa da zarar vermez bence. Tek oyundan atıyordu veya banlıyordu herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…