Oğuuzz Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 463 Çözümler 2 26 Ağustos 2023 #1 Selam arkadaşlar, Minecraft'a mod kuracağım Forge yükledim ancak bu hatayı veriyor, ne yapacağım? Not: 1.12.2 sürümünü yükledim, yani oyuna girdim halen bu hata var. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2023
Selam arkadaşlar, Minecraft'a mod kuracağım Forge yükledim ancak bu hatayı veriyor, ne yapacağım? Not: 1.12.2 sürümünü yükledim, yani oyuna girdim halen bu hata var.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #2 Oyunu nereye kurdun? Forge'u nereye kurmaya calisiyorsun? Hatada oyun dosyalarini gormedigi soyleniyor. Artı 0 Eksi
Oyunu nereye kurdun? Forge'u nereye kurmaya calisiyorsun? Hatada oyun dosyalarini gormedigi soyleniyor.
KS KS Oğuuzz Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 463 Çözümler 2 27 Ağustos 2023 #3 Zurnadürüm dedi: Oyunu nereye kurdun? Forge'u nereye kurmaya calisiyorsun? Hatada oyun dosyalarini gormedigi soyleniyor. Genişletmek için tıkla... Çözdüm hocam. Minecraft klasöründeki birkaç şeyi değiştirdim. Artı 0 Eksi
Zurnadürüm dedi: Oyunu nereye kurdun? Forge'u nereye kurmaya calisiyorsun? Hatada oyun dosyalarini gormedigi soyleniyor. Genişletmek için tıkla... Çözdüm hocam. Minecraft klasöründeki birkaç şeyi değiştirdim.
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 27 Ağustos 2023 #4 Merhaba, Neleri değiştirdiniz tam olarak? Herkesin faydalanabilmesi için detaylıca açıklar mısınız? Artı 0 Eksi
KS KS Oğuuzz Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 463 Çözümler 2 27 Ağustos 2023 #5 Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Neleri değiştirdiniz tam olarak? Herkesin faydalanabilmesi için detaylıca açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba. Dün gece bu olayı çözdüm ancak konuyu kapatamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba, Neleri değiştirdiniz tam olarak? Herkesin faydalanabilmesi için detaylıca açıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam merhaba. Dün gece bu olayı çözdüm ancak konuyu kapatamadım.
MFsamett Centipat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #6 Oğuzhan111 dedi: Hocam merhaba. Dün gece bu olayı çözdüm ancak konuyu kapatamadım. Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam, nasıl çözdünüz? Artı 0 Eksi
Oğuzhan111 dedi: Hocam merhaba. Dün gece bu olayı çözdüm ancak konuyu kapatamadım. Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam, nasıl çözdünüz?
KS KS Oğuuzz Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 463 Çözümler 2 27 Eylül 2023 #7 MFsamett dedi: Merhaba hocam, nasıl çözdünüz? Genişletmek için tıkla... Hocam ne yazikki unuttum ya Artı 0 Eksi