patuaid Kilopat Katılım 13 Haziran 2017 Mesajlar 242 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2019 #2 Me_vs_world dedi: Eki Görüntüle 416485 Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız nedir, driverlarınız güncel mi? Artı 0 Eksi
Me_vs_world dedi: Eki Görüntüle 416485 Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız nedir, driverlarınız güncel mi?
KS KS Me_vs_world Hectopat Katılım 15 Temmuz 2019 Mesajlar 25 15 Temmuz 2019 #3 patuaid dedi: Ekran kartınız nedir, driverlarınız güncel mi? Genişletmek için tıkla... driverlarım güncel ve ekran kartı Intel(R) G41 Express Chipset Artı 0 Eksi
patuaid dedi: Ekran kartınız nedir, driverlarınız güncel mi? Genişletmek için tıkla... driverlarım güncel ve ekran kartı Intel(R) G41 Express Chipset
patuaid Kilopat Katılım 13 Haziran 2017 Mesajlar 242 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2019 #4 Me_vs_world dedi: driverlarım güncel ve ekran kartı Intel(R) G41 Express Chipset Genişletmek için tıkla... İngilizceniz varsa buraya bakmanızı öneriyorum; Intel G41,etc video chipsets no opengl support (Fix) Artı 0 Eksi
Me_vs_world dedi: driverlarım güncel ve ekran kartı Intel(R) G41 Express Chipset Genişletmek için tıkla... İngilizceniz varsa buraya bakmanızı öneriyorum; Intel G41,etc video chipsets no opengl support (Fix)
KS KS Me_vs_world Hectopat Katılım 15 Temmuz 2019 Mesajlar 25 15 Temmuz 2019 #5 patuaid dedi: İngilizceniz varsa buraya bakmanızı öneriyorum; Intel G41,etc video chipsets no opengl support (Fix) Genişletmek için tıkla... maalesef yok Intel(R) G41 Express Chipset için Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodakileri yapın arkadaşlar oldu Son düzenleme: 15 Temmuz 2019 Artı 0 Eksi
patuaid dedi: İngilizceniz varsa buraya bakmanızı öneriyorum; Intel G41,etc video chipsets no opengl support (Fix) Genişletmek için tıkla... maalesef yok Intel(R) G41 Express Chipset için Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodakileri yapın arkadaşlar oldu