D Deku-- Centipat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 1 4 Haziran 2020 #1 Bu hata ne yaparsam yapayım düzelmedi. Eskiden sıkıntı çıkmadan oyun oynayabiliryordum ama son zamanlarda bu hata çıktı yardım lütfen.
Bu hata ne yaparsam yapayım düzelmedi. Eskiden sıkıntı çıkmadan oyun oynayabiliryordum ama son zamanlarda bu hata çıktı yardım lütfen.
Emre C Technopat Sosyal Sorumlusu Yönetici Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 18 Şubat 2019 Mesajlar 14.801 Makaleler 13 Çözümler 705 4 Haziran 2020 #2 Merhaba. Technopat Sosyal'e hoş geldiniz. Maalesef korsana destek vermiyoruz. Get Minecraft Learn which version of Minecraft is right for you. Compare the different platforms Minecraft is available on and which versions of Minecraft you should get. www.minecraft.net Artı 0 Eksi
Merhaba. Technopat Sosyal'e hoş geldiniz. Maalesef korsana destek vermiyoruz. Get Minecraft Learn which version of Minecraft is right for you. Compare the different platforms Minecraft is available on and which versions of Minecraft you should get. www.minecraft.net