Orion69 Centipat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2024 #1 Selamlar totem farmı yaptım aynı videodaki gibi ancak aşağıdan yukarı su ile çıkarken RAID yazısı bir anda gidiyor. Şu farmı yaptım ↓ Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Selamlar totem farmı yaptım aynı videodaki gibi ancak aşağıdan yukarı su ile çıkarken RAID yazısı bir anda gidiyor. Şu farmı yaptım ↓ Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
H hamiltonfedaisi Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 880 Çözümler 7 18 Eylül 2024 #2 Orion69 dedi: Selamlar totem farmı yaptım aynı videodaki gibi ancak aşağıdan yukarı su ile çıkarken RAID yazısı bir anda gidiyor. Şu farmı yaptım ↓ Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Pek bilgim yok fakat 1.21 güncellemesi ile çoğu farm bozulmuş sanırım. Artı 0 Eksi
Orion69 dedi: Selamlar totem farmı yaptım aynı videodaki gibi ancak aşağıdan yukarı su ile çıkarken RAID yazısı bir anda gidiyor. Şu farmı yaptım ↓ Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Pek bilgim yok fakat 1.21 güncellemesi ile çoğu farm bozulmuş sanırım.
KS KS Orion69 Centipat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2024 #3 Orion69 dedi: Selamlar totem farmı yaptım aynı videodaki gibi ancak aşağıdan yukarı su ile çıkarken RAID yazısı bir anda gidiyor Şu farmı yaptım ↓ Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 18.45'te ki gibi aşağı atıyor yukarı çıkarken geldiğimde RAID yazısı bitiyor hamiltonfedaisi dedi: Pek bilgim yok fakat 1.21 güncellemesi ile çoğu farm bozulmuş sanırım. Genişletmek için tıkla... 1.17. 1 oynuyorum yine de teşekkürler Artı 0 Eksi
Orion69 dedi: Selamlar totem farmı yaptım aynı videodaki gibi ancak aşağıdan yukarı su ile çıkarken RAID yazısı bir anda gidiyor Şu farmı yaptım ↓ Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 18.45'te ki gibi aşağı atıyor yukarı çıkarken geldiğimde RAID yazısı bitiyor hamiltonfedaisi dedi: Pek bilgim yok fakat 1.21 güncellemesi ile çoğu farm bozulmuş sanırım. Genişletmek için tıkla... 1.17. 1 oynuyorum yine de teşekkürler