R Rakmoasssss Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2022 #1 Ya gençler ben totem farmı yaptım ama baskın sonsuza kadar devam etmiyor. Onu nasıl halledeceğim? Her seferinde pilleger postu mu bulmam lazım?
Ya gençler ben totem farmı yaptım ama baskın sonsuza kadar devam etmiyor. Onu nasıl halledeceğim? Her seferinde pilleger postu mu bulmam lazım?
Çözüm Yukapian 23 Aralık 2022 Rakmoasssss dedi: Oğlum çok saçmaymış. Genişletmek için tıkla... Farmı kulenin yakınına yapmanız lazımdı.
Rakmoasssss dedi: Oğlum çok saçmaymış. Genişletmek için tıkla... Farmı kulenin yakınına yapmanız lazımdı.
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.832 Makaleler 3 Çözümler 59 23 Aralık 2022 #2 Rakmoasssss dedi: Ya gençler ben totem farmı yaptım ama baskın sonsuza kadar devam etmiyor. Onu nasıl halledeceğim? Her seferinde pilleger postu mu bulmam lazım? Genişletmek için tıkla... Pillager kulesi bulmanız lazım. Oradaki kafasında flama olan arkadaşı öldürüp kötü etki almanız lazım. Bunu her baskının bitiminde tekrarlamalısınız. Artı 0 Eksi
Rakmoasssss dedi: Ya gençler ben totem farmı yaptım ama baskın sonsuza kadar devam etmiyor. Onu nasıl halledeceğim? Her seferinde pilleger postu mu bulmam lazım? Genişletmek için tıkla... Pillager kulesi bulmanız lazım. Oradaki kafasında flama olan arkadaşı öldürüp kötü etki almanız lazım. Bunu her baskının bitiminde tekrarlamalısınız.
KS KS R Rakmoasssss Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2022 #3 Oğlum çok saçmaymış. Artı 0 Eksi
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.832 Makaleler 3 Çözümler 59 23 Aralık 2022 #4 Rakmoasssss dedi: Oğlum çok saçmaymış. Genişletmek için tıkla... Farmı kulenin yakınına yapmanız lazımdı. Artı 0 Eksi Çözüm
Rakmoasssss dedi: Oğlum çok saçmaymış. Genişletmek için tıkla... Farmı kulenin yakınına yapmanız lazımdı.
KS KS R Rakmoasssss Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2022 #5 Reis videodaki adam bunu bana söylememişti ki. Artı 0 Eksi
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.832 Makaleler 3 Çözümler 59 23 Aralık 2022 #6 Rakmoasssss dedi: Reis videodaki adam bunu bana söylememişti ki. Genişletmek için tıkla... Başka türlü kötü etki alamazsınız bunu bilmeniz gerekirdi. Artı 0 Eksi
Rakmoasssss dedi: Reis videodaki adam bunu bana söylememişti ki. Genişletmek için tıkla... Başka türlü kötü etki alamazsınız bunu bilmeniz gerekirdi.
3 370655 Megapat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.346 Çözümler 60 25 Aralık 2022 #7 Rakmoasssss dedi: Reis videodaki adam bunu bana söylememişti ki. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle bunu sizin zaten bildiğinizi varsaydı. Artı 0 Eksi
Rakmoasssss dedi: Reis videodaki adam bunu bana söylememişti ki. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle bunu sizin zaten bildiğinizi varsaydı.