A Amin Azerbaycanli Femtopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #1 Oncelikle merhaba, ben bir towny server kurmak istiyorum. Belli bir miktar param var ancak towny SW nasıl kuracağım bilmiyorum. Eğer bu islerden anlayan varsa parasiyla yardim edebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ağustos 2022
Oncelikle merhaba, ben bir towny server kurmak istiyorum. Belli bir miktar param var ancak towny SW nasıl kuracağım bilmiyorum. Eğer bu islerden anlayan varsa parasiyla yardim edebilir mi?
oldvillaGGer Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 744 Çözümler 7 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri i3 5005u / intel HD graphic 5500 / 128gb ssd Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #2 ben yardım edebilirim kk ekip var seve seve yardım ederiz ama bi oyununu alırım
A Amin Azerbaycanli Femtopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #3 oldvillaGGer dedi: Ben yardım edebilirim kk ekip var seve seve yardım ederiz ama bir oyununu alırım Genişletmek için tıkla... Oyun derken buradan konusmayalim Discord ver. oldvillaGGer dedi: Ben yardım edebilirim kk ekip var seve seve yardım ederiz ama bir oyununu alırım Genişletmek için tıkla... Hocam cevap verecek misiniz? Son düzenleme: 29 Ağustos 2022
oldvillaGGer dedi: Ben yardım edebilirim kk ekip var seve seve yardım ederiz ama bir oyununu alırım Genişletmek için tıkla... Oyun derken buradan konusmayalim Discord ver. oldvillaGGer dedi: Ben yardım edebilirim kk ekip var seve seve yardım ederiz ama bir oyununu alırım Genişletmek için tıkla... Hocam cevap verecek misiniz?