valnoxy Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #1 Minecraft sunucu kurmayı falan pek bilmiyorum. Bilen biri yardımcı olabilir mi?
KS KS valnoxy Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #11 Hikaru Goatnamura dedi: Kendi bilgisayarınızda da yapabilirsiniz, çok tüketim yapmıyor, en azından sıra beklemezsiniz o tür sitelerde. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım bir bilgim yok konu hakkında. Artı 0 Eksi
Hikaru Goatnamura dedi: Kendi bilgisayarınızda da yapabilirsiniz, çok tüketim yapmıyor, en azından sıra beklemezsiniz o tür sitelerde. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım bir bilgim yok konu hakkında.
Hikaru Goatnamura Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 1.466 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #12 valnoxy dedi: Nasıl yapacağım bir bilgim yok konu hakkında. Genişletmek için tıkla... Çok kolay,bu tutorialdan bakarak yapabilirsiniz : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et işinize yararsa çözüm olarak işaretler misiniz? @valnoxy Artı 0 Eksi
valnoxy dedi: Nasıl yapacağım bir bilgim yok konu hakkında. Genişletmek için tıkla... Çok kolay,bu tutorialdan bakarak yapabilirsiniz : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et işinize yararsa çözüm olarak işaretler misiniz? @valnoxy
KS KS valnoxy Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #13 Hikaru Goatnamura dedi: Çok kolay, bu tutorialdan bakarak yapabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İşinize yararsa çözüm olarak işaretler misiniz? @valnoxy Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Hikaru Goatnamura dedi: Çok kolay, bu tutorialdan bakarak yapabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et İşinize yararsa çözüm olarak işaretler misiniz? @valnoxy Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
A Amin Azerbaycanli Femtopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #14 Hikaru Goatnamura dedi: Kendi bilgisayarınızda da yapabilirsiniz, çok tüketim yapmıyor, en azından sıra beklemezsiniz o tür sitelerde. Genişletmek için tıkla... Dostum oncelikle merhaba anladigim kadariyla sen bu islerden anliyosun biz parali bir server acmayi dusunuyoruz yardim edersen belli miktar karsiliginda ikimizde kazaniriz. Artı 0 Eksi
Hikaru Goatnamura dedi: Kendi bilgisayarınızda da yapabilirsiniz, çok tüketim yapmıyor, en azından sıra beklemezsiniz o tür sitelerde. Genişletmek için tıkla... Dostum oncelikle merhaba anladigim kadariyla sen bu islerden anliyosun biz parali bir server acmayi dusunuyoruz yardim edersen belli miktar karsiliginda ikimizde kazaniriz.