mr_blackout Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Şubat 2022 #1 Merhaba. Minecraft'te bir Towny sunucusu açacağım ama sorun şu ki plugin bulamadım sürümü 1.14.4 olacak. Yardım edebilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2022
Merhaba. Minecraft'te bir Towny sunucusu açacağım ama sorun şu ki plugin bulamadım sürümü 1.14.4 olacak. Yardım edebilecek var mı?
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.393 Makaleler 3 Çözümler 61 6 Şubat 2022 #2 Bu uyumlu galiba. GitHub - TownyAdvanced/Towny: Towny Advanced Minecraft plugin for Bukkit/Spigot. Towny Advanced Minecraft plugin for Bukkit/Spigot. - TownyAdvanced/Towny github.com
Bu uyumlu galiba. GitHub - TownyAdvanced/Towny: Towny Advanced Minecraft plugin for Bukkit/Spigot. Towny Advanced Minecraft plugin for Bukkit/Spigot. - TownyAdvanced/Towny github.com
mr_blackout Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Şubat 2022 #3 onu denedim ama blok kırılmıyor SiyahPassat dedi: Bu uyumlu galiba. GitHub - TownyAdvanced/Towny: Towny Advanced Minecraft plugin for Bukkit/Spigot. Towny Advanced Minecraft plugin for Bukkit/Spigot. - TownyAdvanced/Towny github.com Genişletmek için tıkla... denedim ama blok kıramıyorum op gerekiyor
onu denedim ama blok kırılmıyor SiyahPassat dedi: Bu uyumlu galiba. GitHub - TownyAdvanced/Towny: Towny Advanced Minecraft plugin for Bukkit/Spigot. Towny Advanced Minecraft plugin for Bukkit/Spigot. - TownyAdvanced/Towny github.com Genişletmek için tıkla... denedim ama blok kıramıyorum op gerekiyor
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.393 Makaleler 3 Çözümler 61 6 Şubat 2022 #4 mr_blackout dedi: Onu denedim ama blok kırılmıyor. Denedim ama blok kıramıyorum op gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Komutlardan kendine yetki vermelisin. Kaç yaşındasın?
mr_blackout dedi: Onu denedim ama blok kırılmıyor. Denedim ama blok kıramıyorum op gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Komutlardan kendine yetki vermelisin. Kaç yaşındasın?
mr_blackout Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Şubat 2022 #5 SiyahPassat dedi: Komutlardan kendine yetki vermelisin. Kaç yaşındasın? Genişletmek için tıkla... kendime vermeyi biliyorum herkese açık bir sunucu kuruyorum dostum
SiyahPassat dedi: Komutlardan kendine yetki vermelisin. Kaç yaşındasın? Genişletmek için tıkla... kendime vermeyi biliyorum herkese açık bir sunucu kuruyorum dostum
Yardimalmahesabi Yoctopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2022 #6 mr_blackout dedi: Kendime vermeyi biliyorum herkese açık bir sunucu kuruyorum dostum. Genişletmek için tıkla... Çözebildiniz mi acaba?
mr_blackout dedi: Kendime vermeyi biliyorum herkese açık bir sunucu kuruyorum dostum. Genişletmek için tıkla... Çözebildiniz mi acaba?
Pyth_h Femtopat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2022 #7 Config'den ayarlayabiliyorsun.