Merhabalar, eğer hala arıyorsanız ben bu tarz sunucuları aylardır arıyorum, fakat hiç bulamadım. Sunucu kurmayı ve plugin yüklemeyi de biliyorum. İsterseniz beraber bir sunucu kurabiliriz Roleplay ve Survival tabanlı.
benim şu anda kiralık bir Minecraft serverım var isterseniz dream smp gibi bir şey yapabiliriz ama toxicleri banlarım gelmek isteyen iletişime geçsin Discord: Batik_tekne#1804
Uzun süredir Minecraft oynuyorum ve şu sıra dreamsmp videolarına sardım. O tür bir sunucu kurmak veya oynamak istiyorum. O tür bir sunucuda oynayan veya o tür bir sunucu kurmak isteyen birileri varsa yanıtlayın.
Merhaba arkadaşlar ben server açacağım 7/24 açık olacak bu yüzden farm açısından çok hızlı gelişirsiniz ve claim sistemi kuracağım evinizi kimse patlatamayacak sandıklarınızı kimse açamayacak eğer gelmek isteyen varsa Discord adresime yazabilir. Discord: Spy#3009
merhabalar, eğer hala arıyorsanız ben bu tarz sunucuları aylardır arıyorum, fakat hiç bulamadım. Sunucu kurmayı ve plugin yüklemeyi de biliyorum. İsterseniz beraber bir sunucu kurabiliriz Roleplay ve Survival tabanlı