Minecraft Türkiye kitlesinin berbat olması

Makaleler
20
Yer
Ankara, Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ana PC:
Ryzen 5 5600
MSI RTX 4060 Ti 8 GB
16 GB DDR4 RAM
MSI B550M PRO-VDH WIFI
1 TB KIOXIA M.2 SSD
MSI A750GL 750W
MSI M100R

Kumpir:
i7 3770
MSI GT 1030 GDDR5
8 GB DDR3 RAM
ASUS P8H61M-LX R2.0
480 GB KIOXIA SSD
Frisby Slim kasa
300W PSU

Kumpir V2:
i3 540
MSI RX 550 2 GB
8 GB DDR3 RAM
ASUS P7H55M-LX
120 GB SSD
Frisby Slim kasa
300W PSU

Diğer:
PHILIPS 242E1GZ
Logitech Z313
Rampage R74
Glorious Model O
1000 Mbps fiber internet
------------------
Pingsiz oynayabilmek için Türk sunucusu olan SonOyuncu'ya girdim, birkaç el oyun atayım dedim. Fakat ne zaman birini öldürsem, ne zaman kazansam hep küfür eden saçma sapan tipler ile karşılaştım. Bir de hile kullanmadığım halde hile deyip duranlar da var aralarında. Hypixel'de yabancılarla oynadığım zaman takım arkadaşım elinden geldiğince yardım ediyor, oyun kazanırsam tebrik eden rakiplerle karşılaşıyorum. Kitle çok daha düzgün. Fakat ping olduğu için oynamak zor oluyor yabancı sunucularda. Minecraft Türkiye kitlesi hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Ayrıca bu durum sadece SonOyuncu'ya özel değil birçok Türk sunucuda oynadım ve oynadıklarımın hepsinde böyle tipler var.

Pingsiz oynayabilmek için Türk sunucusu olan SonOyuncu'ya girdim, birkaç el oyun atayım dedim. Fakat ne zaman birini öldürsem, ne zaman kazansam hep küfür eden saçma sapan tipler ile karşılaştım. Bir de hile kullanmadığım halde hile deyip duranlar da var aralarında. Hypixel'de yabancılarla oynadığım zaman takım arkadaşım elinden geldiğince yardım ediyor, oyun kazanırsam tebrik eden rakiplerle karşılaşıyorum. Kitle çok daha düzgün. Fakat ping olduğu için oynamak zor oluyor yabancı sunucularda. Minecraft Türkiye kitlesi hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Ayrıca bu durum sadece SonOyuncu'ya özel değil birçok Türk sunucuda oynadım ve oynadıklarımın hepsinde böyle tipler var.
içerisindeki oyuncuların neredeyse hepsinin hile kullandığı, damarlarında toxiclik akan küçük çocuklardan ibaret SonOyuncu'nun vs. kitlesi. Uzun bi dönem bayağı orada oynadım, hilelere tahammülün varsa oyna derim zaten iyi uğraşırsan o hile kullanıcılarını da kolayca indirirsin. Chati kapatmayı unutma ;D

O sunucuların kitlesi "Al, al da sus artık." diye eline bilgisayar tutuşturulan 10-15 yaşındaki çocuklardan oluşuyor, normal değil mi?

Peki bu Türk sunuculara özgü bir şey mi, hayır. Hypixel çok büyük ve namını salmış bir sunucu; katı kuralları olduğu ve dünyanın her yerinden saygılı insanlar tercih ettiği için böyle, ayrıca birine korsanla rahatça girebiliyorken birinin orijinal olma zorunluluğu var.

Şöyle bir şey de var, sadece kanser kitlenin girdiği PvP sunucularına girip Türk kitlesini yorumlamışsınız. Discord sunucularına, SMPlere, private sunuculara girdiniz mi?

Yoksa sadece Hypixel ile SonOyuncu'yu karşılaştırıp "Türk sunucuları niye böyle?" demek doğru olmaz.

Tek çare sohbeti kapatmak.
Sohbeti kapatıyorum bu sefer sistem yazılarını da göremiyorum. Sadece oyuncuların mesajlarını gizleyebilsem ne mutlu bana.
Yoksa sadece Hypixel ile SonOyuncu'yu karşılaştırıp "Türk sunucuları niye böyle?" demek doğru olmaz.
Birkaç Türk Minecraft sunucusunda oynadım, bir kısmının da Discord sunucusunda bulundum. Discord sunucuları saçma sapan aşklarını sunucuya taşıyan tiplerle dolu, Minecraft sunucusu ise bahsettiğim gibi ağzından küfür düşüremeyen ahlaksız heriflerle dolu. Sadece Minecraft değil, durum birçok oyunda böyle görebildiğim kadarıyla.

Hypixel'de yabancılarla oynadığım zaman takım arkadaşım elinden geldiğince yardım ediyor, oyun kazanırsam tebrik eden rakiplerle karşılaşıyorum. Kitle çok daha düzgün.
Bu dediğiniz nedense beni yabancı sunucularla sohbet etme isteğinini düşündürdü...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı