Minecraft ucuza nasıl alınır?

s7üü

Hectopat
Daha fazla  
Pahalı bir fiyatı olduğu için ucuza alınacak bir yer var mıdır ya da indirim olur mu?

Hocam bazı yerler ucuza mc hesap diye Çalıntı hesap satıyor. Dikkat etmenizi öneririm.

plati.ru dan alınabilir belki çalıntı hesaplar oluyor genelde üstelik ömür boyu hesap garantili yani hesap sahibi değiştirince başka hesap veriyorlar bazen hesap sahibinin hiç girmediği terk edilmiş hesaplar gelebiliyor bence alınabilir oradan ucuza.

Pahalı bir fiyatı olduğu için ucuza alınacak bir yer var mıdır ya da indirim olur mu?

Zamanında (2017) ucuzmcpre.com diye bir siteden altın hesap almıştım. Halen aktif olarak kullanıyorum. Şifresini de değiştirmiştim ilk aldığımda. Hiçbir sıkıntı olmadı. Site halen aktif ise bir bakmanı öneririm.

Hocam alıncak yer var ama paralı en ucuzu şu an bence Game Pass oradan alıp oynayabilirsiniz.

Oyunlar ucuzdan almadı öneririm ben oradan aldım ve hesabı hala kullanıyorum ve 1 tane yedek hesapta veriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…