O Olicaptus Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #1 Minecraft'ta en az 2, en fazla 3-4 kişi modlu Survival oynayacağız. Ücretli server önerebilir misiniz? Çok pahalı olmaz ise iyi olur.
Minecraft'ta en az 2, en fazla 3-4 kişi modlu Survival oynayacağız. Ücretli server önerebilir misiniz? Çok pahalı olmaz ise iyi olur.
NovaEmirhan Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 523 Çözümler 1 Yer Türkiye Bolu,Merkez Daha fazla Sistem Özellikleri BİOSTAR TB360-BTC PRO 2.0 // İ3 9100F // 8GB CORSAİR 2133MHZ // ZOTAC GTX 760 // 1650W RAMPAGE PSU // Cinsiyet Erkek Meslek E-Ticaret 22 Haziran 2024 #2 Olicaptus dedi: Minecraft'ta en az 2, en fazla 3-4 kişi modlu Survival oynayacağız. Ücretli server önerebilir misiniz? Çok pahalı olmaz ise iyi olur. Genişletmek için tıkla... Aternos neyinize yetmiyor hocam.
Olicaptus dedi: Minecraft'ta en az 2, en fazla 3-4 kişi modlu Survival oynayacağız. Ücretli server önerebilir misiniz? Çok pahalı olmaz ise iyi olur. Genişletmek için tıkla... Aternos neyinize yetmiyor hocam.
yigitgdkk Hectopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #3 NovaEmirhan dedi: Aternos neyinize yetmiyor hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam Aternos'ta plugin çeşitliliği fazla yok o yüzden modlu kurarken Aternos biraz pasif kalabiliyor.
NovaEmirhan dedi: Aternos neyinize yetmiyor hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam Aternos'ta plugin çeşitliliği fazla yok o yüzden modlu kurarken Aternos biraz pasif kalabiliyor.
PowerPow Centipat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 74 Çözümler 1 Yer Ankara 22 Haziran 2024 #4 Olicaptus dedi: Minecraft'ta en az 2, en fazla 3-4 kişi modlu Survival oynayacağız. Ücretli server önerebilir misiniz? Çok pahalı olmaz ise iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bencede aternos aslında sizi götürür ama nasıl derseniz. Bütçeniz var mı aylık olarak?
Olicaptus dedi: Minecraft'ta en az 2, en fazla 3-4 kişi modlu Survival oynayacağız. Ücretli server önerebilir misiniz? Çok pahalı olmaz ise iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bencede aternos aslında sizi götürür ama nasıl derseniz. Bütçeniz var mı aylık olarak?
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 22 Haziran 2024 #5 Verunix kullanıyorum bu aralar, güzel gibi. 6 çekirdekli R9 5900x paketinden aldım, aylık 480₺. 400 modlu mod paketiyle oynuyorum 1.20.1'de, sorun olmuyor. NovaEmirhan dedi: Aternos neyinize yetmiyor hocam. Genişletmek için tıkla... Yeni sürümlerde ya da modlu oynarken hiçbir şekilde yetmiyor.
Verunix kullanıyorum bu aralar, güzel gibi. 6 çekirdekli R9 5900x paketinden aldım, aylık 480₺. 400 modlu mod paketiyle oynuyorum 1.20.1'de, sorun olmuyor. NovaEmirhan dedi: Aternos neyinize yetmiyor hocam. Genişletmek için tıkla... Yeni sürümlerde ya da modlu oynarken hiçbir şekilde yetmiyor.
O Olicaptus Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #6 NovaEmirhan dedi: Aternos neyinize yetmiyor hocam. Genişletmek için tıkla... Normalde yetiyor fakat bu aralar çok lag var gibi, ayrıca modlu kurarken her mod olmayabiliyor (Jenny Mod gibi modlar). PowerPow dedi: Bencede aternos aslında sizi götürür ama nasıl derseniz. Bütçeniz var mı aylık olarak? Genişletmek için tıkla... Yani piyasayı çok bilmiyorum fakat aylık 150-160 TL'yi geçmese iyi olur
NovaEmirhan dedi: Aternos neyinize yetmiyor hocam. Genişletmek için tıkla... Normalde yetiyor fakat bu aralar çok lag var gibi, ayrıca modlu kurarken her mod olmayabiliyor (Jenny Mod gibi modlar). PowerPow dedi: Bencede aternos aslında sizi götürür ama nasıl derseniz. Bütçeniz var mı aylık olarak? Genişletmek için tıkla... Yani piyasayı çok bilmiyorum fakat aylık 150-160 TL'yi geçmese iyi olur